RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
CSGO VE BENZERİ OYUNLAR OYNAYACAĞIM İYİ SES KASMALIK OLMASI LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Drop plus alicam büyük ihtimal ama başka arkadaşların düşüncelerini merak ediyorumDrop daki bazı küçük hatalar drop plus da giderildi. Ayrıca drop plus da sanal 7.1 var. Buda ses kasmada önemli rol oynar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(HS35 stereo yani 2.0)
bende drop plus düşünüyorum drop la arasındaki fark nedir acaba.Drop plus alicam büyük ihtimal ama başka arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum![]()
Ses sekme sorunu yok denecek kadar az, daha rahat protein kılıflar kullanıyor, daha iyi ses kalitesi var, mikrofonu da bir tık iyi ek olarak her kablo çıakrılıp takılabiliyor. Kablon koptu diyelim kablo alıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Aradaki farklar bu ve bence 50 TL farka değer.bende drop plus düşünüyorum drop la arasındaki fark nedir acaba.
dediğin gibiyse aradaki farka değer bende alırım ama kullanıp yorum yapmak daha net olur,çünki videolarda herkes iyi diyor kötü diyeni görmedimSes sekme sorunu yok denecek kadar az, daha rahat protein kılıflar kullanıyor, daha iyi ses kalitesi var, mikrofonu da bir tık iyi ek olarak her kablo çıakrılıp takılabiliyor. Kablon koptu diyelim kablo alıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Aradaki farklar bu ve bence 50 TL farka değer.
Daha sadece bir tane video var, plus hakkında.dediğin gibiyse aradaki farka değer bende alırım ama kullanıp yorum yapmak daha net olur,çünki videolarda herkes iyi diyor kötü diyeni görmedim
ürün zaten yeni çıktı sanırım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa hepimiz için açıklayıcı olur.Daha sadece bir tane video var, plus hakkında.
Forumda hiçmi yok acaba drop plus kullanan ?ürün zaten yeni çıktı sanırım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa hepimiz için açıklayıcı olur.
evet kullanan olmadıysa bile kullanmış olan yakını olanların fikrini söyleyebilirler.Forumda hiçmi yok acaba drop plus kullanan ?
Ses sekme sorunu yok denecek kadar az, daha rahat protein kılıflar kullanıyor, daha iyi ses kalitesi var, mikrofonu da bir tık iyi ek olarak her kablo çıakrılıp takılabiliyor. Kablon koptu diyelim kablo alıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Aradaki farklar bu ve bence 50 TL farka değer.
Birde şunu merak ediyorum kulaklığın usb kablosunun bir tarafi type-c kulakliga takilan tarafi acaba böyle ufak hareketlerde falan kendiliğinden çıkarmı yada bir süre sonra sorun olurmu o kablo prk güvenemedim o kabloya ama o kablo olmazsa 7.1 kullanilmiyordediğin gibiyse aradaki farka değer bende alırım ama kullanıp yorum yapmak daha net olur,çünki videolarda herkes iyi diyor kötü diyeni görmedim
Çıkmıyor, çünkü sadece type c yeri girmiyor. Kabloda onunla beraber giriyor hareket falan olmuyor.Birde şunu merak ediyorum kulaklığın usb kablosunun bir tarafi type-c kulakliga takilan tarafi acaba böyle ufak hareketlerde falan kendiliğinden çıkarmı yada bir süre sonra sorun olurmu o kablo prk güvenemedim o kabloya ama o kablo olmazsa 7.1 kullanilmiyor