Peki telefonda ses kasma performansı nasıl telefon için drop plus mı, hs35 mi, arctis 1 mi? (Sonuncusunu yanlış yazmış olabilirim :d)Drop plus bence daha iyi ben kullanıyorum çok memnunum 357 liraya almıştım 30 TL zam gelmiş ama değer bence.
Drop plus incelemem: https://donanimarsivi.com/forum/konu/rampage-rm-k60-drop-plus-inceleme.53592/page-5#post-538432
Doğru yazmışsın ama 7 aylık konuyu hortlatmak yerine özelden de yazabilirdinPeki telefonda ses kasma performansı nasıl telefon için drop plus mı, hs35 mi, arctis 1 mi? (Sonuncusunu yanlış yazmış olabilirim :d)
Vallaha buralarda yeniyim onun için o kadar bilmiyorum.Doğru yazmışsın ama 7 aylık konuyu hortlatmak yerine özelden de yazabilirdin
Telefon için hafiflik ve rahatlık açısından önemli diyorsan 350 TL ise Arctis 1 diyebilirim.
Veya Şubat'ta Fury X de alabilirsin, incelemesi gelecek.
Kesinlikle almayın berbat bir kulaklık fitatını haketmiyoronuda soracaktım 50 lira daha arttırıp arctis 1 alayım mı?
Bahsettiğim Fury X o değil. O Fury X Wireless modeli. Şubat'ta stoklar yenilenecek ve kablolu modeli de çıkacak. Kablolu 450, Wireless 650 TL.Vallaha buralarda yeniyim onun için o kadar bilmiyorum.
Ağırlık çok önemli değil ses kasması iyi olması ve uzun götürmesi önemli benim için. ( Ben açıkçası aralarından drop plusu daha çok beğendim ama aralarında ses kasma konusunda ciddi bir fark var mı diye merak ediyorum çünkü inceleme videolarında genelde pc için açıklama yapılıyo.)
Fury x birkaç kez baktım stoğu yok herhalde fiyatıda bütçemin üstünde diye biliyorum
Drop Plus
7 aylık konu arkadaşlarKesinlikle almayın berbat bir kulaklık fitatını haketmiyor