Drop plus ozellıgı varmı

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
drop plusun 7.1 ozellıgı varmı ve kulaklık herkes neden öneriyor özelliği ney

Kullanıyorum, mikrofonu kaliteli, rahat, tasarımı yeani iyi,fiyatı uygun

fiyat performans ama özelliği ne yanı mesela gamepower mıhawk da aynı fıyatta o nıye onerılmıyor ozmn
7.1 özelliği var. Fiyat performans olduğu için herkes öneriyor.

fiyat performans ama özelliği ne yanı mesela gamepower mıhawk da aynı fıyatta o nıye onerılmıyor ozmn
mikrofon ve ses kalitesi olsun, kablo kalitesi olsun bir sürü etkeni var bunun. Gamepower kulaklıklar pek önerilmiyor.

mikrofon ve ses kalitesi olsun, kablo kalitesi olsun bir sürü etkeni var bunun. Gamepower kulaklıklar pek önerilmiyor.
drop plus gamepowerdan daha iyi ses kasılırmı oyunlarda

drop plusun 7.1 ozellıgı varmı ve kulaklık herkes neden öneriyor özelliği ney
Kulaklıklarda 7.1 aramana gerek yok çünkü hiçbiri gerçek 7.1 değiller sanallar fiyatına göre iyi performans verdiği için öneriliyor.

Kulaklıklarda 7.1 aramana gerek yok çünkü hiçbiri gerçek 7.1 değiller sanallar fiyatına göre iyi performans verdiği için öneriliyor.
peki gerçek 7.1 kulaklıklar hangısı

gamepower markası kaliteli bir marka değil. Alırsanız büyük ihtimalle sorun yaşarsınız. Gamepower mihawk kullanmış birisiyim ve dip ses sorunu yaşadım.

Drop plus fp açısından alınabilir olduğu için öneriliyor. Ses kalitesi fena değil. Mikrofonu çok iyi. Drop plus ta benim gördüğüm tek eksiklik malzeme kalitesi biraz kötü. O kadar da olur. Fiyatı belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri