Dropshipping başlamak

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
Mali müşavirlikle uğraşıyorum, Bir mükellefimiz vardı fabrikada çalışıyordu ama ağır işler değil masabaşı galiba. Bu mükellefimiz ek gelir olsun diye dropshipping'e başladı ve dün gelip defterini bizden alıp fabrikadaki işini bıraktı, daha fazla kazandığı için. Bu abimize sordum böyle böyle videolar izledim ücretli ücretsiz dersler aldım dedi başladım dedi şuan dropshipping ile uğraşıyor. Bende sermaye yapıp başlamak istiyorum. Sabahları çalışıyorum akşamları uyuyana kadar oyun oynuyorum oyun oynamak yerine bu işle uğraşmak istiyorum. Nasıl başlayabilirim ücretsiz dersleri nereden alabilirim bilen varmı ?

YouTube de videolar mevcut. Kısaca mantık şu şekilde ucuza farklı bir siteden buluyorsunuz aynı şeyi farklı bir siteye daha yüksekten koyuyorsunuz eğer sizden alırlarsa satışınız oluyor. Çok sermaye gerekmez 4 5 bin lira ile rahatlıkla başlanır diye düşünüyorum. Bende yapıcaktım bütün her şeyim hazırdı ancak iade işleri gibi işlemleri tam anlamadığım için vazgeçtim.

YouTube de videolar mevcut. Kısaca mantık şu şekilde ucuza farklı bir siteden buluyorsunuz aynı şeyi farklı bir siteye daha yüksekten koyuyorsunuz eğer sizden alırlarsa satışınız oluyor. Çok sermaye gerekmez 4 5 bin lira ile rahatlıkla başlanır diye düşünüyorum. Bende yapıcaktım bütün her şeyim hazırdı ancak iade işleri gibi işlemleri tam anlamadığım için vazgeçtim.
sen amcası tırcı olan arkadaş değilmisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,111
Üyeler
186,989
Son üye
alperens.31
Geri