DSG Sorunlu Bir Şanzıman mı ?

DSG sorunlu ayrıca wols wols egzoz sahtekarlığından sonra bir güncelleme yayınladı arabada beygir kaybı ve volant arıza verdiriyor biz bütün wols araçları sattık

O da çift kavrama bildiğim kadarıyla. Kuru mu ıslak mı onu bilmiyorum. Kuruysa aynı durumlar onun için de geçerli. Koreliler nispeten sorunsuz araçlar üretirler, çok fazla DCT arızası duymadım. Gerçi VW aşırı sattığı için arızalarını da daha çok duyuyoruz, o da bir etken :)
Kuru kavrama DCT kullanıyor hocam çok şikayet var bununla ilgili Tucson ve Sportage'de araç almadan önce araştırmıştım biraz. Ben 2021 Superb aldım DSG'den çok memnunum şu ana kadar bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam. :)

Kuru kavrama DCT kullanıyor hocam çok şikayet var bununla ilgili Tucson ve Sportage'de araç almadan önce araştırmıştım biraz. Ben 2021 Superb aldım DSG'den çok memnunum şu ana kadar bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam. :)
Hayırlı olsun hocam, inşallah yaşamazsınız, sıfır almışsınız muhtemelen, titiz kullanıldığı sürece serilik olarak mükemmel bir şanzıman. Polo kullandım 1.2 TSI DSG'li, baya keyifliydi.

Hayırlı olsun hocam, inşallah yaşamazsınız, sıfır almışsınız muhtemelen, titiz kullanıldığı sürece serilik olarak mükemmel bir şanzıman. Polo kullandım 1.2 TSI DSG'li, baya keyifliydi.
Teşekkür ediyorum hocam umarım sorun yaşamam evet sıfır aldım. Titiz olarak kullanmak için çok inceleme izledim, umarım bir sorun yaşamayız genel olarak park ederken şanzımana yük bindirme ve hor kullanma deniyor. Kullanması çok keyifli gerçekten vites gidiş gelişleri vs. süper.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,136
Üyeler
192,194
Son üye
scorpion..
Geri