modem kaynaklı olabilir bence çağır değişim yapsınlar ve hangi issArkadaşlar bizim internetin bazen dsl bağlantısı kopuyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bizlik bir şey mi yoksa müşteri hizmetlerini mi aramalıyım?
iss nedir?modem kaynaklı olabilir bence çağır değişim yapsınlar ve hangi iss
Modem eski baya ve tozdan kaynaklanıyorsa büyük ihtiamlle o yüzden çünkü çok tozlu durmda şuanda.Modemle alakalı olduklarını söyleyecekler telefon kablonuzu kontrol ediniz. Belki giriş yerine toz girmiştir temazsızlık yapabilir. MH arandığında modeminizi arayın diyecekler klasik bir şey bilmeyen MH.
Nasıl atabilirim?Modem hat değerlerinizi atın.
iss internet firması eski ise normal olabilir birde iss önemliiss nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem eski baya ve tozdan kaynaklanıyorsa büyük ihtiamlle o yüzden çünkü çok tozlu durmda şuanda.
Nasıl atabilirim?
o zaten sıkıntılı firma ama modem değiştir belki düzelirOzaman issm türk telekom.
bunun modemle telekomla alakası yok. sorun altyapıda. sizin hat güçsüz kalıyor sinyal alamıyor. bu yüzden ne internete, ne modem arayüzüne ne de modemin dsl hizmetlerine erişim oluyor. türk telekomu arayıp arıza kaydı oluşturun ve girebilirseniz modem arayüzüne girip hat değerlerini atın.Arkadaşlar bizim internetin bazen dsl bağlantısı kopuyor neyden kaynaklanıyor olabilir? Bizlik bir şey mi yoksa müşteri hizmetlerini mi aramalıyım?
yo. bu işin belkisi yok dostum. modem fiyatları uçtu maalesef.o zaten sıkıntılı firma ama modem değiştir belki düzelir
Evet daha öncesinde yine internetle alakalı bi konu açmıştım orda altyapımı sorgulatmamı istemişlerdi ve sanırım alt yapımı sorgulatamadığım için birisi 4g kullanılıyor alt yapınız yok tarzı bişey demişti yani büyük ihtimalle alt yapım olmamasından kaynaklanıyor.bunun modemle telekomla alakası yok. sorun altyapıda. sizin hat güçsüz kalıyor sinyal alamıyor. bu yüzden ne internete, ne modem arayüzüne ne de modemin dsl hizmetlerine erişim oluyor. türk telekomu arayıp arıza kaydı oluşturun ve girebilirseniz modem arayüzüne girip hat değerlerini atın.
yo. bu işin belkisi yok dostum. modem fiyatları uçtu maalesef.