Öneri Dsmart almayın aldırtmayın

Beratsvly

80+
Reaksiyon skoru
73
Dsmart kullanıyoruz 15 gündür internetimiz yok ve her müşteri hizmetlerini aradığımızda abartısız 1 saat bekliyoruz 15 gündür 500dakka gitti neredeyse her neyse hergün arayıp rapor açtırıyoruz maksimum 48 saatde dönecekler dediler 2 haftadır dönmediler 3 gündürde iptal için arıyoruz iptal birimine aktarıyorum diyip 45 dakika bekletip kapatıyorlar bide 1milyar cayma bedeli istiyorlar şimdi Türk Telekoma geçiyorum adamlar herşeyle ilgileniyor dsmarttan iptal edemediğim için Türk Telekomdan iptal ettirdim düşünün yani adamlar sizin yerinize iptal ediyor üstüne 300tl destek yapıyorlar. Herneyse özetim şudur bu lanet olası dsmartı almayın

Dsmart kullanıyoruz 15 gündür internetimiz yok ve her müşteri hizmetlerini aradığımızda abartısız 1 saat bekliyoruz 15 gündür 500dakka gitti neredeyse her neyse hergün arayıp rapor açtırıyoruz maksimum 48 saatde dönecekler dediler 2 haftadır dönmediler 3 gündürde iptal için arıyoruz iptal birimine aktarıyorum diyip 45 dakika bekletip kapatıyorlar bide 1milyar cayma bedeli istiyorlar şimdi Türk Telekoma geçiyorum adamlar herşeyle ilgileniyor dsmarttan iptal edemediğim için Türk Telekomdan iptal ettirdim düşünün yani adamlar sizin yerinize iptal ediyor üstüne 300tl destek yapıyorlar. Herneyse özetim şudur bu lanet olası dsmartı almayın
Sen bi türktelekoma geç de :D Türktelekom da en sıkıntılılarından. Yaşamayan da var tabii.

Aga ne alıyım vodafoneda kullandım ttnetde kullanım bi turkcell bide turktelekom kullanmadım
Önemli olan altyapındır,kuzeninde iyi olması bir şey değiştirmez.Önemli olan senin altyapın nasıl dsmart kullanıyorsun fakat altyapını belki telekomdan kiralıyor eğer böyleyse ttnete geçtiğinde sorunun düzelmeyecek.

Önemli olan altyapındır,kuzeninde iyi olması bir şey değiştirmez.Önemli olan senin altyapın nasıl dsmart kullanıyorsun fakat altyapını belki telekomdan kiralıyor eğer böyleyse ttnete geçtiğinde sorunun düzelmeyecek.
Kuzenimin alt yapısı yok benim alt yapı Türktelekomun Türktelekomdan kiralıyor zaten dsmart zaten yeni eve geçtiğimde Türk Telekom kendi modemini taktı ama dsmarr diye gösterdi şimdi kendi modemini alıcam altyapısıda telekomun

hocam herkesden herkese değşir bak ben vodafonedan şikayetçiyim vodafone önerebilen bile var

"Niye aga kuzenler kullanıyor" neden diyorsun o zaman.
Altyapı ttnetin ve dsmarttan ttnete geçtiğin zaman düzeleceğini mi sanıyorsun ?

Ee ne diyorsun tavsiyen varmı
İlk önce şunu kafana yaz altyapı denilen şey genel olarak 4 5 tane markanın var TTnet,Turkcell,Vodafone,Türknet,Kablonet Bunların altyapısı var yanlış bilmiyorsam daha fazlada firma vardır.Altyapında hangi firmaların interneti var bunu öğren,Başka firmaların varsa geçip deneyebilirsin.Yoksa eğer sadece TTnetin altyapısı varsa evinizde dsmarttan çıkmanızın bir anlamı yok,gereksiz tercih yaparsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri