Neler Yeni

Yardım Dts:x cloud 3 de lisans gözükmüyor

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
dtsx uygulamasına girdiğimde lisansımın olmadığını hyperxin kulaklıklar için olan softwareını indirmemi söylüyor fakat yüklü düne kadar sorun yoktu şimdi ise böyle gösteriyor ne yapmam lazım

GeeK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat
cloud stinger 2 aldım içinden redeem codu çıktı uygulama sağ yukarıda redeem var oradan girersen 2 yıl lisans verecek. uygulama içinde satın al veya 14 gün deneye tıkladığımda bir şey olmuyo uygulamada da biraz sıkıntı var gibi. iade ihtimalim olduğu için henüz kodu kazımadım ama kutu içinde çıkmadıysa satın aldığın yer ile iletişime geç. o bakmadan kenara attığın kağıtların içindedir :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,247
İsim
Emir
cloud stinger 2 aldım içinden redeem codu çıktı uygulama sağ yukarıda redeem var oradan girersen 2 yıl lisans verecek. uygulama içinde satın al veya 14 gün deneye tıkladığımda bir şey olmuyo uygulamada da biraz sıkıntı var gibi. iade ihtimalim olduğu için henüz kodu kazımadım ama kutu içinde çıkmadıysa satın aldığın yer ile iletişime geç. o bakmadan kenara attığın kağıtların içindedir :D
Cloud 3 direkt suresiz veriyor.Kod falanda yok.Driver uzerinde direkt olarak dts x var
Konu sahibi icin diyorum aldiginiz yerle iletisime gecip garantisini saglayan firmaya ulasın

Top Bottom