Neler Yeni

Çözüldü✓ DUALSENSE Mİ XBOX CONTROLLER MI PC İÇİN

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
windows microsoft olduğu için xbox kolu daha optimize çalışıyor
Xinput olan tüm kollar aynı çalışır. Hiçbir farkları yok uyum konusunda markalı bir 3. parti kolla xbox kolunun

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alperen Çelebi
Ben 9. Nesil xbox kullanıyorum. Önceleri ps5 kolu düzgün çalışmiyordu ama sanırım bir uygulama yayınladılar yakın zamanda Bayaa sorunsuz diye duymuştum hocam

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
hayır demek istediğim dualsense almasına gerek yok
Ha evet zaten. Şu anda dualsense'i düzgün kullanmak için zaten dsx indirmek lazım o da kolu xbox gibi gösteriyor. Farkı kalmıyor xbox kolundan gerek yok

Aurelia

80+ Bronze
Ben dualsense kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı şuana kadar. Ps Accesories inik sadece

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ha evet zaten. Şu anda dualsense'i düzgün kullanmak için zaten dsx indirmek lazım o da kolu xbox gibi gösteriyor. Farkı kalmıyor xbox kolundan gerek yok
dsx muhabbeti son zamanlarda baya azaldı xinput gerektiği zaman çok nadir artık 1. parti sony oyunları harici oyun oynamayacaksa sonrasında ps5 alıcaksa eğer dualsense alması mantıklı olurdu (yeni oyunların pcye gelmesini beklemek istemiyorsa vs.) ha eğerki almayacaksa 3. parti kol alınmalı bu konuda da lafımın sonuna kadar arkasındayım.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
dsx muhabbeti son zamanlarda baya azaldı xinput gerektiği zaman çok nadir artık 1. parti sony oyunları harici oyun oynamayacaksa sonrasında ps5 alıcaksa eğer dualsense alması mantıklı olurdu (yeni oyunların pcye gelmesini beklemek istemiyorsa vs.) ha eğerki almayacaksa 3. parti kol alınmalı bu konuda da lafımın sonuna kadar arkasındayım.
Birebir aynını savunuyorum zaten, eğer konsol alınmayacaksa 1. parti kollara gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,442
Üyeler
172,502
Son üye
Esserefe
Top Bottom