Çözüldü✓ DUALSENSE Mİ XBOX CONTROLLER MI PC İÇİN

windows microsoft olduğu için xbox kolu daha optimize çalışıyor
Xinput olan tüm kollar aynı çalışır. Hiçbir farkları yok uyum konusunda markalı bir 3. parti kolla xbox kolunun

Ben 9. Nesil xbox kullanıyorum. Önceleri ps5 kolu düzgün çalışmiyordu ama sanırım bir uygulama yayınladılar yakın zamanda Bayaa sorunsuz diye duymuştum hocam

hayır demek istediğim dualsense almasına gerek yok
Ha evet zaten. Şu anda dualsense'i düzgün kullanmak için zaten dsx indirmek lazım o da kolu xbox gibi gösteriyor. Farkı kalmıyor xbox kolundan gerek yok

Ben dualsense kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı şuana kadar. Ps Accesories inik sadece

Ha evet zaten. Şu anda dualsense'i düzgün kullanmak için zaten dsx indirmek lazım o da kolu xbox gibi gösteriyor. Farkı kalmıyor xbox kolundan gerek yok
dsx muhabbeti son zamanlarda baya azaldı xinput gerektiği zaman çok nadir artık 1. parti sony oyunları harici oyun oynamayacaksa sonrasında ps5 alıcaksa eğer dualsense alması mantıklı olurdu (yeni oyunların pcye gelmesini beklemek istemiyorsa vs.) ha eğerki almayacaksa 3. parti kol alınmalı bu konuda da lafımın sonuna kadar arkasındayım.

dsx muhabbeti son zamanlarda baya azaldı xinput gerektiği zaman çok nadir artık 1. parti sony oyunları harici oyun oynamayacaksa sonrasında ps5 alıcaksa eğer dualsense alması mantıklı olurdu (yeni oyunların pcye gelmesini beklemek istemiyorsa vs.) ha eğerki almayacaksa 3. parti kol alınmalı bu konuda da lafımın sonuna kadar arkasındayım.
Birebir aynını savunuyorum zaten, eğer konsol alınmayacaksa 1. parti kollara gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,348
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri