Amazondan bu ürünü almak istiyorum ancak herhangi bir garantisi var mı yok mu göremedim ve çakma gelme olasılığı var mı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim. Yani kısacası amazona güvebilir miyim ?
Satıcısı amazontr yani sahte ürün olmaz.Amazondan bu ürünü almak istiyorum ancak herhangi bir garantisi var mı yok mu göremedim ve çakma gelme olasılığı var mı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim. Yani kısacası amazona güvebilir miyim ?
fiyatı 1200 tl olmuş geçen sene 490 TL'ye almıştım amazondanAmazondan bu ürünü almak istiyorum ancak herhangi bir garantisi var mı yok mu göremedim ve çakma gelme olasılığı var mı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim. Yani kısacası amazona güvebilir miyim ?
ne indirimi ben göremedimYarına kadar bekle bence indirim olucağı için oda indirime girebilir.
evet alanları duydum ama hiç bir yerde görmedimBunu almayın bence dualsense bu fiyatlara düşüyordu arada bence onu bekleyin
Amazon prime günleri olucak yarın genelde her şey indirime giriyor oda düşebilir.ne indirimi ben göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet alanları duydum ama hiç bir yerde görmedim
o kadar uğraşmalarım sonucu bi mediamarkt giriyim dememle 1 tane dualsense almam bir oldu 1300 tl ye aldım şimdi kaldı 1 tane daha onu da bekliyorum gelince alicamBunu almayın bence dualsense bu fiyatlara düşüyordu arada bence onu bekleyin
Alakasız ama 150 tl ye aldığım şey nasıl 1200 olabilirAmazondan bu ürünü almak istiyorum ancak herhangi bir garantisi var mı yok mu göremedim ve çakma gelme olasılığı var mı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim. Yani kısacası amazona güvebilir miyim ?
bence dualshock alma ara ara vatanda teknosada falan dualsense bu fiyata stok geliyoAmazondan bu ürünü almak istiyorum ancak herhangi bir garantisi var mı yok mu göremedim ve çakma gelme olasılığı var mı daha önce hiç amazondan sipariş vermedim. Yani kısacası amazona güvebilir miyim ?
Ne zaman aldın hocam 2015 miAlakasız ama 150 TL ye aldığım şey nasıl 1200 olabilir
4 kol aldık 2 ben 2 ark 2016 17 zamanlarıNe zaman aldın hocam 2015 mi
2 ay öncede 4 e sattık hepsini4 kol aldık 2 ben 2 ark 2016 17 zamanları