Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar, Dubai'den (jumbo.ae) PlayStation 5 Slim siparişi verdim. Yarın arkadaşım gidip cihazı teslim alacak. İlk defa sıfır bir PlayStation 5 alacağım. Teslim almadan önce dikkat edilmesi gerekenler veya aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-10 at 14.08.04.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-10 at 14.08.04.jpeg
    52.5 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Arkadaşlar, Dubai'den (jumbo.ae) PlayStation 5 siparişi verdim. Yarın arkadaşım gidip cihazı teslim alacak. İlk defa sıfır bir PlayStation 5 alacağım. Teslim almadan önce dikkat edilmesi gerekenler veya aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?
Kutuyu kesinlikle açsın gümrükten geçmez yoksa

Hicbirsey yok alıp kullan. Birde ps plus alırsan tamamdır. (Ucuza kutulu oyun bulursan ordan al)

Kutuda getirme kafi şahsi malın gibi getir.

Arkadaşlar, Dubai'den (jumbo.ae) PlayStation 5 siparişi verdim. Yarın arkadaşım gidip cihazı teslim alacak. İlk defa sıfır bir PlayStation 5 alacağım. Teslim almadan önce dikkat edilmesi gerekenler veya aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?
kutuyu açarak valize koy ama çok sarsmasın

hocalarımın dediği gibi kutuya biraz kullanılmış havası vermen gerekebilir. 0 mal gümrükte sıkıntı yaratma şansı var

Kaç paraya aldınız hocam

Şuanda büyük indirimler var sanırım son tarih 12.12.2024

Ekler

• Ekran Resmi 2024-12-11 20.13.59.png
    Ekran Resmi 2024-12-11 20.13.59.png
    610.6 KB · Hit: 49
Geri