Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Bütçeniz çıkıyorsa FUN60 veya MCHOSE alın. Çıkmıyorsa buna bakabilirsiniz.
hocam bumu aıgo a100mu daha iyidirBütçeniz çıkıyorsa FUN60 veya MCHOSE alın. Çıkmıyorsa buna bakabilirsiniz.
Aigoyu hiç bilmiyorum dostum ya. Ducky zamanın iyilerinden. İkisinide deneyen biri yazarsa daha iyi olur.hocam bumu aıgo a100mu daha iyidir
birde hem bluetooth hem kablolu destekliyormu bu klavyeAigoyu hiç bilmiyorum dostum ya. Ducky zamanın iyilerinden.
Bu kablolu sadece.birde hem bluetooth hem kablolu destekliyormu bu klavye
aigo100 kullanıyorum kablosuzda bir sıkıntı yaşatmadı 23/03/2025 tarihinde satın almışım minimum 3 haftadır falan şarj etmedimbirde hem bluetooth hem kablolu destekliyormu bu klavye
Ben tercihim aula f99 olurdu özellikle amazondan garanti konusunda sıkıntı yaşamazdım kişisel tercih
Bu fiyata bu alınır mı.
4K ya kadar başka tam boy klavyemi tercih etmeliyim
Ses tuşu ve ekran beni cezbediyor ama f75 gibi sesi tatlımı bilgim yokBen tercihim aula f99 olurdu özellikle amazondan garanti konusunda sıkıntı yaşamazdım kişisel tercih
1 saat sonra yapıştırıcam muhtemelenaigo100 kullanıyorum kablosuzda bir sıkıntı yaşatmadı 23/03/2025 tarihinde satın almışım minimum 3 haftadır falan şarj etmedim
3k falan olsa bende almayı düşünüyorum ya... Sesi pek hoşuma gitmedi ama alırsam outemu silent peach v3 alıp takarım. Aula F99, Mchose G98, Ak992, Attackshark X98Pro Takip ediyorum ama özellik olarak en dolusu ak980.Ses tuşu ve ekran beni cezbediyor ama f75 gibi sesi tatlımı bilgim yok