Dümdüz Masa İstiyorum

Reaksiyon skoru
23
Bütçe
7000
Dümdüz bir masa istiyorum boyutlar 70-140 gibi olabilir sağlam veya güvenilir marka olursa olur bütçe 7kya kadar çıkarım tüm önerilere açığım. (Beyaz renk ve beyaz türevleri renkli masa istemiyorum)

masa için yeterli bütçe masanın basına cıkıp tepinmiceksenız 2-3 binlik masalarda işini görücektir

Sağlam marangoz bulursan çok daha iyi işler çıkar illa internetten alacaksan ikeadan al

160x80x75 çalışma masası da var ama ayakları ince ve biraz sallanıyor. Bunun ayakları ve bağlantı profilleri çok sağlam. Tabla köşesinden ufak hasarlı olarak geldi, sadece tabla gönderdiler ben değiştiridim. Ürünün tek eksisi suntalam olması.
1764704203978.webp
1764704448592.webp

7k gibi fiyata marangoz adam akıllı bir masa yapması lazım yada çizimden vs anlıyorsanız masanın ölçü ve ebatlarını çıkarıp planlama ebatlamacı lar var ölçüyü vs istiyorsun adam sana her şeyi ayarlıyor demonte şeklinde alıp yapıyorsun uğraşmak istersen ben kendi

evimize 2 sene olmuştur muhtemelen mutfak dolabına 40k istemişler idi ben bu dediğim şekilde her şeyiyle 20k ya çözmüştüm
evin girişine de pormantoyu da 4,5k gibi o zaman içinde komik bir fiyat tutmuş idi

7k gibi fiyata marangoz adam akıllı bir masa yapması lazım yada çizimden vs anlıyorsanız masanın ölçü ve ebatlarını çıkarıp planlama ebatlamacı lar var ölçüyü vs istiyorsun adam sana her şeyi ayarlıyor demonte şeklinde alıp yapıyorsun uğraşmak istersen ben kendi

evimize 2 sene olmuştur muhtemelen mutfak dolabına 40k istemişler idi ben bu dediğim şekilde her şeyiyle 20k ya çözmüştüm
evin girişine de pormantoyu da 4,5k gibi o zaman içinde komik bir fiyat tutmuş idi
Hocam tanıdık veya yakın marangoz olmadığı için biraz tereddütlüyüm ama herkes önerdi ölçüleri alsam birde kafandakini çizip göstersem şuan ki fiyatla ne kadar tutar bir fikriniz var mı kalınlık 70 uzunluğu 140 olacak

Hocam sırf marka,şekilli gözüksün diye 140cm masaya 7.000TL verilmez.Marangoza gidin 180 masa yaptırın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri