Hocam 9000 Tl’ye koymuşsunuz, dediğiniz gibi 500-800Tl karla satacaksanız ben alabilirimNe fırsatçılığı ticaret
Hocam 9000 Tl’ye koymuşsunuz, dediğiniz gibi 500-800Tl karla satacaksanız ben alabilirimNe fırsatçılığı ticaret
9k ya 2 alıcı var knkam şuanHocam 9000 TL’ye koymuşsunuz, dediğiniz gibi 500-800Tl karla satacaksanız ben alabilirim
Doğrudur hocam ben dediğinizden alıntı yaparak yazdım bunu9k ya 2 alıcı var knkam şuan
senin hakkın veya benim hakkım diye bir şey yok ortada. öyle olsa sen alırsın zaten. hak diye bir şey yok. alabilen istediğini yapar. 1 kişi hepsini alırsa hepsi onun hakkıdır malıdır artık.Biz arkadaşıma aldık hocam şanslıydık denk geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin doğru herkes kendi cebine bakar bunu engellemenin yolu da yok stoğu 1 tane ile sınırlasan bile eşi dostuyla alıp yine hakkını elinden alıyor.
Bugün 3 civarında yazmıştım 8800 e ilana koymuşsun en son kaç olur diyorum 9 diyorsun9k ya 2 alıcı var knkam şuan
Çünkü 9 a teklif geldi adam dedi ben 9 veririm kimseye verme ne deseydim knkamBugün 3 civarında yazmıştım 8800 e ilana koymuşsun en son kaç olur diyorum 9 diyorsun
Aldı mı bariÇünkü 9 a teklif geldi adam dedi ben 9 veririm kimseye verme ne deseydim knkam
Evet kapora atacaktı da ben öyle istemediğim için atmadı sistemin gelmesini bekliyoruzAldı mı bari