dc sunucusu var offline server olarak oynanabiliyorlarSocial empires ve wars da umarim tekrar yapilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zamanında severek oynamama rağmen 4 dolar edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum
dc sunucusu var offline server olarak oynanabiliyorlarSocial empires ve wars da umarim tekrar yapilir
zamanında beleşe oynuyoduk kazıkAlıntıyı görüntüle
geldi hocam çıktı, hemen aldım fakat 60 fps kilitli ve 1024x768 çalışıyorbunada şükür düzeltirler mi bilemem
3.59$ olarak çıktı
oyunda p2w yok nasıl geliştirip fix getirecekler hiç para ödemeden ?zamanında beleşe oynuyoduk kazık
3.5 dolar a degerdi bence. Social empires offline olursa bi mantigi yokdc sunucusu var offline server olarak oynanabiliyorlar
zamanında severek oynamama rağmen 4 dolar edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum
Facebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek.
![]()
Dungeon Rampage on Steam
Battle your way to victory in this 1-4 player co-op hack-n-slash dungeon crawler. Play as a dynamic cast of heroes slicing their way through dungeons, earning weapons and loot. Rampage past a gauntlet of enemies and destruction to end the evil Lord Dinglepus' reign!store.steampowered.com
oyuna zaten başlayan herkes 10 dakika oynayıp hile basıyordu bu benim ilk hilesiz oynayışımNe oyundu ya deli gibi oynardık cheat engineden full hile basardık
Bende öyle yapıcaktım düzeltilince alıcaktım da para arttı cüzdanda, destek olsun diye geri aldım. Zaten çoktan sunucu sorunlarını vs. düzelttiler, yakında fps konusunada bir fix gelir bence.Valla çokta yenilik aramıyorum ben ama aşırı eksiği var gibi eski dungeon rampage gibi olursa direk alırım 3dolara felan değer bence çok güzel oyundu ya valla action dimensionuda bir getirseler tadından yenmez valla ama aşırı eksiği var gibi işte o sorun düzeltirlerse direk alırım
Aynen baya duzektme olduBende öyle yapıcaktım düzeltilince alıcaktım da para arttı cüzdanda, destek olsun diye geri aldım. Zaten çoktan sunucu sorunlarını vs. düzelttiler, yakında fps konusunada bir fix gelir bence.
hacı konunun başlığını çıktı diye değiştirsene millet daha çıkmadı sanmasın konunun sonuna atlayanlarFacebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek.
![]()
Dungeon Rampage on Steam
Battle your way to victory in this 1-4 player co-op hack-n-slash dungeon crawler. Play as a dynamic cast of heroes slicing their way through dungeons, earning weapons and loot. Rampage past a gauntlet of enemies and destruction to end the evil Lord Dinglepus' reign!store.steampowered.com
hile mi vardı la ben nie hiç bulamadım gidip kasıyordumoyunda p2w yok nasıl geliştirip fix getirecekler hiç para ödemeden ?