Dungeon rampage çıktı !!

Social empires ve wars da umarim tekrar yapilir
dc sunucusu var offline server olarak oynanabiliyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında severek oynamama rağmen 4 dolar edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum

dc sunucusu var offline server olarak oynanabiliyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında severek oynamama rağmen 4 dolar edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum
3.5 dolar a degerdi bence. Social empires offline olursa bi mantigi yok

Valla çokta yenilik aramıyorum ben ama aşırı eksiği var gibi eski dungeon rampage gibi olursa direk alırım 3dolara felan değer bence çok güzel oyundu ya valla action dimensionuda bir getirseler tadından yenmez valla ama aşırı eksiği var gibi işte o sorun düzeltirlerse direk alırım

Ne oyundu ya deli gibi oynardık cheat engineden full hile basardık
Facebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
  • Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
monster legends dragon city train station dungeon rampage... 2018...

Valla çokta yenilik aramıyorum ben ama aşırı eksiği var gibi eski dungeon rampage gibi olursa direk alırım 3dolara felan değer bence çok güzel oyundu ya valla action dimensionuda bir getirseler tadından yenmez valla ama aşırı eksiği var gibi işte o sorun düzeltirlerse direk alırım
Bende öyle yapıcaktım düzeltilince alıcaktım da para arttı cüzdanda, destek olsun diye geri aldım. Zaten çoktan sunucu sorunlarını vs. düzelttiler, yakında fps konusunada bir fix gelir bence.

Bende öyle yapıcaktım düzeltilince alıcaktım da para arttı cüzdanda, destek olsun diye geri aldım. Zaten çoktan sunucu sorunlarını vs. düzelttiler, yakında fps konusunada bir fix gelir bence.
Aynen baya duzektme oldu

Facebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek.

hacı konunun başlığını çıktı diye değiştirsene millet daha çıkmadı sanmasın konunun sonuna atlayanlar

Geri