Burası yanlış. Neyse. İyi. Psikiyatr veya psikoloğa gitmeyi düşündün mü?intihar edenlere ***** gözüyle baktım
Burası yanlış. Neyse. İyi. Psikiyatr veya psikoloğa gitmeyi düşündün mü?intihar edenlere ***** gözüyle baktım
hayır bunları uzun süre atlattım sadece beni tetikleyen şeyler vardı. fotoğraflar genellikle beni tetikliyor. Kötü anılarımı canlandırıyor unutmak zorlaşıyor. sadece kendimi özgür hissetmem lazım ve bu da benim için çok zorBurası yanlış. Neyse. İyi. Psikiyatr veya psikoloğa gitmeyi düşündün mü?
Tamam psikiyatri ve psikoloğa gitmeyi düşündün mü?fotoğraflar genellikle beni tetikliyor. Kötü anılarımı canlandırıyor unutmak zorlaşıyor. sadece kendimi özgür hissetmem lazım ve bu da benim için çok zor
Peki bunu isteyerek mi yapıyorsun ? yoksa genel yapın mı böyle ?Ya hayır aslında başkasını düşünmüyorum beni düşüneni düşünüyorum. Pek kimstle konuşmadığım için önem veren değil, önem verilmeye karşılık veren taraf oluyorum. Yani şöyle biri sana değer veriyor sende ona veriyorsun o ne zaman keserse sende o zaman kesiyorsun. Yani burda ben daha çok geride kalan susan taraf oluyorum.
Düşünmen lazım.hayır düşünmedim
isteyerek genellikle bzende kendiliğinden oluveriyor ama çoğunlukla kendi içsel olarak hareket ediyorum ve böyle oluyorPeki bunu isteyerek mi yapıyorsun ? yoksa genel yapın mı böyle ?
sadece rahatlamam lazımDüşünmen lazım.
Annen, Padme ve Deden.... Usta yoda bu kadar acı çekmemiştiristeyerek genellikle bzende kendiliğinden oluveriyor ama çoğunlukla kendi içsel olarak hareket ediyorum ve böyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece rahatlamam lazım
Gel orada da döner gibi keserim ki seni Mustafarda nasıl yenildin amaolm 2 dk gel lan karanlık tarafa usta padawan biraz eğlenek