Neler Yeni

Dünyada neler oluyor?

KAANT10X

80+ Bronze
Çoğunuzun malumu üzere son günlerde Dünyada birtakım esrarengiz olaylar yaşanıyor. Şahsi yorumum istihbarat savaşları başlamış durumda. Bir tarafta ABD'nin önde gelen siyaset,spor,bilim,sanat gibi alanlardaki önemli isimlerin çocuk tecavüzcüsü olduğu hatta bir adada yaptıkları tapınakta ayin düzenledikleri ortaya çıkıyor diğer tarafa baktığımızda bir Yahudi cemaati New York'un altına tüneller kazıyor ve o tünellerden çocuklar için kullanılan lekeli bebek pusetleri ve yatakları ortaya çıkıyor. Tüm bu yapılan pislikleri düşününce insanlar iğreniyor ve sinirleniyor, dünyada nasıl bir düzen olduğunun yavaş yavaş farkına varıyor. Ama şu var ki bunların hepsinin işareti belli zamanlarda yansıtılıyor sadece insanlık farkına varamıyor. İnsalığın Gazze'de yaşananlar için içinin kan ağladığı günlerde acaba intikam mı alınıyor?
Bir Türk vatandaşı ise daha da fazla düşünüyor. Öldü diye ailesine verilmeyen bebekler acaba Yahudilerin ayinine kurban mı oldu düşünüyor insanlar. Hatta 70'li yıllarda Adana da ailesine öldü diye verilmeyen yüzlerce bebeğin İncirlik Üssünden başka bir ülkeye kaçırıldığı düşüncesi tam 50 yıl sonra akıllara geliyor. Onun dışında yaşanan depremler ve hayatın normal akışında bir anda kaybolan küçük çocuklar hepsi akıllara tekrar geliyor.
İşin özü kimse masum değil arkadaşlar belki bir çoğunuzun komplo teorisyeni olarak aşağıladığı insanlar bir şey biliyor ve dedikleri bir bir ortaya çıkıyor. Dikkat edin kendinizi ve ailenizi bu pislik düzenden koruyun.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Nüfusu azaltacaz diye dünyayı yerle bir ediyolar. dışarıda(ben de dahil) insanlar ciğerleri çıkarcasına öksürüyor .aciller , yoğun bakımlar dolup taşmış durumda, onlarsa bu durumdan etkilenmemek için özel adalarına gidiyolar.

Komando41.

80+ Silver
İşte insanların bu düzenin içine nasıl çekildiğinde görüyoruz. Bu pislikler bu arkadaşı hiç ilgilendirmiyor bile hatta arkadaşımız dalga geçiyor. İşin kötüsü bir Arabın yemek yeme videosu bile sosyal medya da daha çok gündem oluyor.
Düzenin içine girdiğimi senin gibi engin birinden öğrendiğim iyi oldu ayrıca ilgilenmediğimi tek videoyla anlaman muhteşem bir farkındalık örneği kendinle çelişiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte insanların bu düzenin içine nasıl çekildiğinde görüyoruz. Bu pislikler bu arkadaşı hiç ilgilendirmiyor bile hatta arkadaşımız dalga geçiyor. İşin kötüsü bir Arabın yemek yeme videosu bile sosyal medya da daha çok gündem oluyor.
Madem bu kadar çelişki olduğuna inanıyorsun benim attığım videoyaaf ediyorsun futbol maçlarını neden izliyorsun onlar gerçekmi sana göre?

KAANT10X

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzenin içine girdiğimi senin gibi engin birinden öğrendiğim iyi oldu ayrıca ilgilenmediğimi tek videoyla anlaman muhteşem bir farkındalık örneği kendinle çelişiyorsun

Madem bu kadar çelişki olduğuna inanıyorsun benim attığım videoyaaf ediyorsun futbol maçlarını neden izliyorsun onlar gerçekmi sana göre?
Kardeşim abuk subuk ilgisiz bir video atarsan ben de öyle düşünürüm seni yüz yüze göremiyorum sen de saçma bir tiktok videosu atıyorsun ben sana ne diyebilirim ki .

KAANT10X

80+ Bronze

Buda karşıma çıktı kv sevenler varsa ilgi çekici bir anektod

Küçük çocuğun olduğu video teyitsiz orada paylaşmışlar ama aksana bakarsak muhtemelen konuyla ilgisi yok.

Son düzenleme:

1721

80+ Bronze

Buda karşıma çıktı kv sevenler varsa ilgi çekici bir anektod

Küçük çocuğun olduğu video teyitsiz orada paylaşmışlar ama aksana bakarsak muhtemelen konuyla ilgisi yok.
bahsettiği deprem 99 depremi mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,493
Üyeler
164,683
Son üye
Hsdenizz
Top Bottom