Neler Yeni

Çözüldü✓ Dünyadaki̇ En Kötü Bt Kulaklik

Hasan344

80+ Gold
Dünyanın en kalitesiz en çöp ses kalitesi rezalet malzeme kalitesi rezalet olan kulaklığı. Geçen yıl aldım bundan 10dk taksam bile acayip başımı agritiyordu ve kulağımı yara yaptı. Birde daha 1haftada bir tarafının kenardaki parçası durduk yere kırıldı. Birde bir tarafın sesi diğerine göre daha fazla geliyordu. Yani anlayacaginiz 2 hafta falan kullandım sonra çöpe attım.😃😃

Cihangir

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Bu linkteki kulaklığı aldım, bugün elime ulaştı. Bugüne kadar kötü kulaklıklar kullandığım için "ne kadar kötü olabilir ki, kullanırım bir şekilde" dedim, demez olaydım. Kulağıma işkence ediyor resmen, ben hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık kullanmadım cidden. Ne kadar kötü olabilir demiştim bu kadar kötü olabilirmiş yani.

Şimdi sözün özü ben bunu iade etmek istiyorum ama emin de değilim kabul ederler mi? Kulağıma taktım çünkü bir kere, bir gün bile kullanmadım ama kulağıma taktım yani kutusunu fln açtım. Kutu içeriği vs. sapasağlam zaten duruyor hepsi o konuda sıkıntı yok.

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce arkadaşlar, bana bir fikir verebilir misiniz.

Bu arada bunu iade edebilirsem, yine bu fiyatlarda ya da 200 bandında fln bir kulak içi bluetooth kulaklık almak istiyorum o konuda da tavsiyeniz olursa mükemmel olur. Tek beklentim düzgün ses vermesi, 200 liraya ne kadar oluyorsa artık f/p bakıcaz napalım :D

Teşekkürler.
kulaklık kötü olamaz aldığınız çakmadır bu modelin çakmaları orjinal diye çok satıldı

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
iade dene iade olursa gidip bu bütçede kablolu bi jbl almanı tavsiye ediyorum
Hocam kablou kulaklık var zaten ben kablosuz bakıyorum şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu düşünmek yerine iade talebi oluşturun hocam direkt?
Hocam öyle de son zamanlarda bu iade olaylarına güncelleme geldi işte eğer iade alma olayı yoksa artık uğraşmam yani ne bileyim.

zaten ürün çakma. marka yok . xiaomi uyumlu diyor. E6s modeli. hijyen bahane edilerek iade almıyorlar. keşke amazondan haylou t15 alsaydın. geçen hafta 223₺ ye satıldı. iade konusunda en sıkıntısız yer amazon. trendyol'dan aldığın bu ürün için iade işlemleri için biraz uğraşırsın gibi geliyor. inşallah iade edebilirsin, geçmiş olsun....
bu fiyat bandında haylou t15 veya qcy t13 tavsiye ederim. ara ara bu fiyatlarda bulunabiliyor...
Hocam onları alırdım işte indirimde bulsam da şu anki fiyatları bunun iki katı, indirimden bulmak lazım.

şnu aldım 225 e 1 hafta önce. her gün işe giderken yaklaşık 50 dk dinliyorum şarkı. Şarjım hala %100 :D sesi de fena değil çok memnunum.
Hocam bunu 225'e almak zaten olay, şimdi 344 olmuş. 225 olsa alıyım da uçmuş yani.

Dünyanın en kalitesiz en çöp ses kalitesi rezalet malzeme kalitesi rezalet olan kulaklığı. Geçen yıl aldım bundan 10dk taksam bile acayip başımı agritiyordu ve kulağımı yara yaptı. Birde daha 1haftada bir tarafının kenardaki parçası durduk yere kırıldı. Birde bir tarafın sesi diğerine göre daha fazla geliyordu. Yani anlayacaginiz 2 hafta falan kullandım sonra çöpe attım.😃😃
Aynı şeyi yaşıyorum işte şu an inş çöp yerine geldiği yere gider yoksa 150 lira boşa gidicek.

kulaklık kötü olamaz aldığınız çakmadır bu modelin çakmaları orjinal diye çok satıldı
Hocam çakma olduğunu biliyorum zaten bu fiyata orijinal mi olur. Ancak bu kadar kötü olmaz herhalde diyordum ne bileyim beklentilerimi (kötü anlamda) baya aştı.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Hocam kablou kulaklık var zaten ben kablosuz bakıyorum şimdi.

Hocam öyle de son zamanlarda bu iade olaylarına güncelleme geldi işte eğer iade alma olayı yoksa artık uğraşmam yani ne bileyim.

Hocam onları alırdım işte indirimde bulsam da şu anki fiyatları bunun iki katı, indirimden bulmak lazım.

Hocam bunu 225'e almak zaten olay, şimdi 344 olmuş. 225 olsa alıyım da uçmuş yani.

Aynı şeyi yaşıyorum işte şu an inş çöp yerine geldiği yere gider yoksa 150 lira boşa gidicek.

Hocam çakma olduğunu biliyorum zaten bu fiyata orijinal mi olur. Ancak bu kadar kötü olmaz herhalde diyordum ne bileyim beklentilerimi (kötü anlamda) baya aştı.
haklısın. şu aralar fiyatları uygun değil. sana tavsiyem bu ürünleri amazon da sepetine at ve indirime girmesini bekle...

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Cihangir

80+ Gold
ben mi store açılışında 2 tane almıştım 200 tl ye arkadaş internetten 200 e çakma aldı arada baya fark var ses te

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
ben mi store açılışında 2 tane almıştım 200 TL ye arkadaş internetten 200 e çakma aldı arada baya fark var ses te
Aynen işte sen ne güzel ucuza denk getirmişsin, öyle yapmak lazım aslında. Ses kalitesi illaki çok fark eder. İade edicem ya, umarım kabul ederler.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu kulaklık 10 dk sonra benim kulağımdan düşüyor arkadaş nasıl duruyor sizde ya .d orj basic2 var

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bu kulaklık 10 dk sonra benim kulağımdan düşüyor arkadaş nasıl duruyor sizde ya .d orj basic2 var
O konuda gerçekten mükemmel. Kulağıma taktığım gibi oturdu direk, sesi kötü işte o da düzgün olsa baya güzel kulaklık.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
İadde reddedildi. İade reddedilme sebebi: Yeniden satışa uygun olmaması. Abi yeniden satışa neyi uygun değil ya. Kutusunu mis gibi paketledim kakblosu her şeyi orda. Kulağıma takmadan nasıl ses kalitesini anlayabilirim ki? Abi napcam ben bunu elimde kaldı ya. Trendyol'u arasam bir şey yapabilirler mi? Amazon'dan alsaydım keşke...

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Güncel

NightWish2434

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Bu linkteki kulaklığı aldım, bugün elime ulaştı. Bugüne kadar kötü kulaklıklar kullandığım için "ne kadar kötü olabilir ki, kullanırım bir şekilde" dedim, demez olaydım. Kulağıma işkence ediyor resmen, ben hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık kullanmadım cidden. Ne kadar kötü olabilir demiştim bu kadar kötü olabilirmiş yani.

Şimdi sözün özü ben bunu iade etmek istiyorum ama emin de değilim kabul ederler mi? Kulağıma taktım çünkü bir kere, bir gün bile kullanmadım ama kulağıma taktım yani kutusunu fln açtım. Kutu içeriği vs. sapasağlam zaten duruyor hepsi o konuda sıkıntı yok.

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce arkadaşlar, bana bir fikir verebilir misiniz.

Bu arada bunu iade edebilirsem, yine bu fiyatlarda ya da 200 bandında fln bir kulak içi bluetooth kulaklık almak istiyorum o konuda da tavsiyeniz olursa mükemmel olur. Tek beklentim düzgün ses vermesi, 200 liraya ne kadar oluyorsa artık f/p bakıcaz napalım :D

Teşekkürler.
hocam bence alınabilecek min bt kulaklık k55. min dediğime bakma efsane performanslı

Top Bottom