Neler Yeni

Çözüldü✓ Dünyadaki̇ En Kötü Bt Kulaklik

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam bence alınabilecek min bt kulaklık k55. min dediğime bakma efsane performanslı
Bahsettiğiniz kulaklık bu mu hocam?

Ya zaten aldığıma pişman oldum. Elimde kaldı şimdi teknik servise gönder diyorlar bir de. Adam gibi bir ANC kulak içi kulaklık alıcam paraya kıyıp.

NightWish2434

80+ Silver
evet bu trendyolda 229₺ fiyatı var.
1 seneden fazla kullandım. bisikletle yolda giderken 1 tane kulaklığı elimden düşürdüm üstünden araba geçti plastiği ezildi o yüzden tek tarafa düştüm. yine aynı kulaklığı alacağım. bu arada hala çalışıyordu. tek kötü yönü mikrofonu rüzgarda kullanılamaz hale geliyor kenara çekip konuşuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya zaten aldığıma pişman oldum. Elimde kaldı şimdi teknik servise gönder diyorlar bir de. Adam gibi bir ANC kulak içi kulaklık alıcam paraya kıyıp.
birde bu abisi var bununda kutu bataryası daha yüksek kağıt üstünde. abim kullanıyor bunuda memnun.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
evet bu trendyolda 229₺ fiyatı var.
1 seneden fazla kullandım. bisikletle yolda giderken 1 tane kulaklığı elimden düşürdüm üstünden araba geçti plastiği ezildi o yüzden tek tarafa düştüm. yine aynı kulaklığı alacağım. bu arada hala çalışıyordu. tek kötü yönü mikrofonu rüzgarda kullanılamaz hale geliyor kenara çekip konuşuyorum.

birde bu abisi var bununda kutu bataryası daha yüksek kağıt üstünde. abim kullanıyor bunuda memnun.
Abi keşke bunu alsaydım ya nerden bileyim ben. Ses kalitesi düzgün di mi, benim için en önemli olan şey o çünkü. İnşallah bunu bir iade alırlarsa bakayım artık dediğinizi alırım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
1673603397437.png

3 döner parasına bt kulaklık alıp kulaklığı sadece kötülemek mi? :D

NightWish2434

80+ Silver
Abi keşke bunu alsaydım ya nerden bileyim ben. Ses kalitesi düzgün di mi, benim için en önemli olan şey o çünkü. İnşallah bunu bir iade alırlarsa bakayım artık dediğinizi alırım.
ses kalitesi muhteşem ve dokunmatik kontrol var müzik ve oyun modu var. durdurma başlatma telefon açma kapama kulaklığı açma kapama şarkı atlama önceki şarkıya gitme gibi çok fonksiyonlu.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Alıntıyı görüntüle
3 döner parasına bt kulaklık alıp kulaklığı sadece kötülemek mi? :D
Hocam bugüne kadar ben de sadece Sony, Bose kullanmış biri değilim zaten. Baya kötü kulaklık kullandım ama bu hayatımda gördüğüm en kötü kulaklık yani yalan mı söyleyim. Harbiden bu paraya 3 tane döner alsam çok daha iyi olurdu benim için. Alıp bir bakayım dedim ne kadar kötü olabilir diye ama bu kadarını beklemiyordum işte, oldu napalım.

ses kalitesi muhteşem ve dokunmatik kontrol var müzik ve oyun modu var. durdurma başlatma telefon açma kapama kulaklığı açma kapama şarkı atlama önceki şarkıya gitme gibi çok fonksiyonlu.
Hocam o zaman ben bunu favorilere ekleyim en iyisi, diğerini iade edebilirsem bunu alıcam direk, çok teşekkür ederim.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Keyfen

80+ Bronze
10 Dolarlık ürün almışsın ne bekliyorsun ki ?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
en azından karın doyururdu. Üzüldüm paranın boşa gitmesine
Aynen, oldu artık yapacak bir şey yok. İade etmek için her şeyi deniycem. Bir de sahtekarlık olayı var yani Xiaomi fln yazıyor da hikaye.

10 Dolarlık ürün almışsın ne bekliyorsun ki ?
Arkadaşım okuman mı yok. Üstte bin tane mesaj yazmışız aynı şeyi yazdırıyorsun yine, bak diğer arkadaşın önerdiği kulaklık da 11 dolar ama düzgün diyor. Boş mesaj atma işine bak.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Hocam zaten bu fiyata ben de orijinal ya da mükemmel bir ses kalitesi beklemiyorum da ses yok, dediğim gibi kulağıma işkence ediyor. 200 lira bile değil zaten 150 lira ama ne bileyim aga iade edemezsem çöpe fln atıcam o kadar kötü, 5 dk kullandım bildiğin kulağımın içine etti. Şu an zaten dandik bir kablolu kulaklık kullanıyorum, şu sokakta 10 liraya satılanlardan. O bile daha iyi düşün yani. Kulaktan düşme sorunu hiç yok çok güzel oturuyor, hatta ses kalitesini duymadan böyle güzel kulağa oturduğu için hoşuma gitmişti, sonrası malum.

Biriniz iade et 14 gün içinde alır diyor biriniz de kulaklık gibi ürünler iade edilmez diyor. Ne yapayım şimdi ben hocam :D
knk iade et kulaklık gibi ürünler iade edilemez diye bir sey yok.Ben iade ettim 3-4 ay once

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
knk iade et kulaklık gibi ürünler iade edilemez diye bir sey yok.Ben iade ettim 3-4 ay once
Kanka ettim de iade reddedildi trendyolda, tekrar satışa uygun değil diyor ama alakası yok zaten kutu içinden çıkan her şeyi geri koydum ve düzgünce kapatıp yolladım. Adamlar milleti öpmenin kolay yolunu bulmuşlar ama yanlış yaptılar sonuna kadar gidip o parayı alıcam :p

Top Bottom