Neler Yeni

Çözüldü✓ Dünyadaki̇ En Kötü Bt Kulaklik

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen
Kanka ettim de iade reddedildi trendyolda, tekrar satışa uygun değil diyor ama alakası yok zaten kutu içinden çıkan her şeyi geri koydum ve düzgünce kapatıp yolladım. Adamlar milleti öpmenin kolay yolunu bulmuşlar ama yanlış yaptılar sonuna kadar gidip o parayı alıcam :p
tüketici hakem heyetine git bir sıkıntı olmaz alırsın o parayı kutu veya ürüne zarar gelmediği sürece no problem.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Bu linkteki kulaklığı aldım, bugün elime ulaştı. Bugüne kadar kötü kulaklıklar kullandığım için "ne kadar kötü olabilir ki, kullanırım bir şekilde" dedim, demez olaydım. Kulağıma işkence ediyor resmen, ben hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık kullanmadım cidden. Ne kadar kötü olabilir demiştim bu kadar kötü olabilirmiş yani.

Şimdi sözün özü ben bunu iade etmek istiyorum ama emin de değilim kabul ederler mi? Kulağıma taktım çünkü bir kere, bir gün bile kullanmadım ama kulağıma taktım yani kutusunu fln açtım. Kutu içeriği vs. sapasağlam zaten duruyor hepsi o konuda sıkıntı yok.

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce arkadaşlar, bana bir fikir verebilir misiniz.

Bu arada bunu iade edebilirsem, yine bu fiyatlarda ya da 200 bandında fln bir kulak içi bluetooth kulaklık almak istiyorum o konuda da tavsiyeniz olursa mükemmel olur. Tek beklentim düzgün ses vermesi, 200 liraya ne kadar oluyorsa artık f/p bakıcaz napalım :D

Teşekkürler.
sana kotu bı haberım var aldıgın kulaklık çakma
Mesaj otomatik birleştirildi:

orjınal xıaomı bende var o kadarda kotu degıl

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
tüketici hakem heyetine git bir sıkıntı olmaz alırsın o parayı kutu veya ürüne zarar gelmediği sürece no problem.
Hocam bu konu hakkında adımları açıklayan bildiğiniz bir kaynak var mı? Websitesi olur, YouTube videosu olur. İlk defa tüketici hakem heyetine gidicem çünkü

sana kotu bı haberım var aldıgın kulaklık çakma

orjınal xıaomı bende var o kadarda kotu degıl
Hocam çakma biliyorum, orijinal olsa zaten kötü olmazdı.

Keyfen

80+ Bronze
Aynen, oldu artık yapacak bir şey yok. İade etmek için her şeyi deniycem. Bir de sahtekarlık olayı var yani Xiaomi fln yazıyor da hikaye.

Arkadaşım okuman mı yok. Üstte bin tane mesaj yazmışız aynı şeyi yazdırıyorsun yine, bak diğer arkadaşın önerdiği kulaklık da 11 dolar ama düzgün diyor. Boş mesaj atma işine bak.
Sayın ileri zeka ürünlerin üzerindeki kodu taratarak ürünün orjinal olup olmadığına bakabiliyorsun artist artist konuşma beynini kullanmayı dene

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sayın ileri zeka ürünlerin üzerindeki kodu taratarak ürünün orjinal olup olmadığına bakabiliyorsun artist artist konuşma beynini kullanmayı dene
Sayın her olaya atlayan kişi, zaten kutuyu eline aldığın gibi çakma olduğu anlaşılıyor. Sen görmediğin için bilmiyorsun tabi, e bilmiyorsan da konuşma kardeşim her olaya atlamana da gerek yok yani.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar uzun süre sonra konuyu hortlatıyorum. Malum kulaklığı iade ettim :) İlk iade ettiğimde kabul etmedi satıcı ama hiçbir mantıklı sebep yoktu. Sonra Trendyol ile uzun görüşmeler sonucu tekrar yolladım ve iade aldı satıcı. Bundan sonra dandik kulaklık almak yok :) Bana max 1000 TL bandında ANC özelliği olan kulak içi kulaklık önerisinde bulunmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Cevaplarınız için hepinize teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Arkadaşlar uzun süre sonra konuyu hortlatıyorum. Malum kulaklığı iade ettim :) İlk iade ettiğimde kabul etmedi satıcı ama hiçbir mantıklı sebep yoktu. Sonra Trendyol ile uzun görüşmeler sonucu tekrar yolladım ve iade aldı satıcı. Bundan sonra dandik kulaklık almak yok :) Bana max 1000 TL bandında ANC özelliği olan kulak içi kulaklık önerisinde bulunmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Cevaplarınız için hepinize teşekkürler.
Galaxybuds 2 bulabilirseniz olur. Ben tcl moveaudio s600 kullanıyorum o da güzel.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Galaxybuds 2 bulabilirseniz olur. Ben tcl moveaudio s600 kullanıyorum o da güzel.
Hocam bahsettiğiniz kulaklık 1500 lira neredeyse, 1000 liranın 1 lira bile üstüne çıkamam ki ona bile gerek yok, daha ucuza bulabilirsem onu alırım yani.

TCL ise hem fiyat hem şekil bakımından daha çok hoşuma gitti. Siyahını bulabilirsem almak isterim. ANC özelliği güzel çalışıyor mu yoksa sadece adı mı var? İndirime fln girer mi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Hocam bahsettiğiniz kulaklık 1500 lira neredeyse, 1000 liranın 1 lira bile üstüne çıkamam ki ona bile gerek yok, daha ucuza bulabilirsem onu alırım yani.

TCL ise hem fiyat hem şekil bakımından daha çok hoşuma gitti. Siyahını bulabilirsem almak isterim. ANC özelliği güzel çalışıyor mu yoksa sadece adı mı var? İndirime fln girer mi acaba?
anc özelliği gayet iyi çalışıyor. tabikide çok üst düzey değil ama yeterli. indirime girer mi bilmiyorum, ama bende zaten 6 ay önce 750tl ye almıştım fiyatı normal gibi. hepsiburada correfourSA satıcısında 820tl.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
anc özelliği gayet iyi çalışıyor. tabikide çok üst düzey değil ama yeterli. indirime girer mi bilmiyorum, ama bende zaten 6 ay önce 750tl ye almıştım fiyatı normal gibi. hepsiburada correfourSA satıcısında 820tl.
O zaman güzel hocam, ben bunu takip edeyim. Buna benzer daha düşük ya da aynı fiyat bandında bildiğiniz başka kulaklık var mı?

Top Bottom