Dünyanın en gerçekci grafikli oyunu.

Knk o FPS oyunları şunlar:
csgo-7-ekim-2021-guncelleme-detaylari.jpg

egs-valorant-riotgames-g1a-10-1920x1080-c198f4de38d5.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu grafikler gerçekse ve Optimize olarak bir çözüm bulamazlarsa minimum RX 5700 XT ister. 1080 60 FPS için. Med ayarlar
Aga bee ne adamsınız. Peki en az RTX 4080 isteyecek. Raat oldunuz mu?:D

i5 4 nesil ile ben yeni çıkan oyunların çoğunu kasmadan takılmadan bitirdim. Mesajlarınız biraz garip geliyor bana. Sanırım kimsenin Gözü 10 nesil aşağı işlemci göremez olmuş artık.
Şu grafiklere sahip oyun yok çünkü. i5 3. nesil aşırı güçsüz kalır. 1050 de yetmez. 1050 ti ile oynanabilirse şükret.

Unreal engine 5 oyunlar bu şekilde olacak. RTX 3060 ile orta ayarda 30 FPS alırsınız.

Peki zamanla göreceğiz.
Görür müyüz emin değilim. Böyle grafikler yapılması büyük emek, zaman ve bütçe ister. Hiç bir oyun şirketinin bu kadar uğraşacağını zannetmiyorum. Üstelik FPS oyunu olacak diyorsunuz. FPS oyunları için grafik aşırı önemsiz.

Yalan olma ihtimali baya az. Çünkü texture kenar yumuşatma kendini biraz belli ediyor.
kanka o dediğin sistemle ancak valo cs lol oynarsın. Gerçekten böyle bir oyun çıkarsa benim sistem yetmez.

Aga bee ne adamsınız. Peki en az RTX 4080 isteyecek. Raat oldunuz mu?:D
Aynen dostum 1050 ve i5 3. nesil evet anlıyorum. FPS oyunu var, FPS oyunu var şimdi. Bu attığın oyunla CS, Valo bir mi? Bir bilgin yok ama halen diretmekte ısrarcısın.

yanlış yazmış arkadaş intel pentium diyecekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu grafikler gerçekse rtx 4070 4080 sistem almak şart oldu

Geri