Neler Yeni

Rehber Dünyanın En İyi Modem Arayüzü Ve Multicast Trafik - Keenetic

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
nE telefon da uygulaması mı var uff süper ya .
E tabi var.
Aynı şekilde senin telefonunda evde olmasan bile mobil veri olsa bile internet olsun yine uzaktan erişebiliyorsun.
Ayrıca BIOS'tan ve Aygıt Yöneticisinden gerekli WOL Ayarlamalarını yaptığında Bilgisayarın kapalı veya uyku modunda iken WOL Tuşuna bastığında Anında pc açılıyor.
Aşırı iyi ya.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
E tabi var.
Aynı şekilde senin telefonunda evde olmasan bile mobil veri olsa bile internet olsun yine uzaktan erişebiliyorsun.
Ayrıca BIOS'tan ve Aygıt Yöneticisinden gerekli WOL Ayarlamalarını yaptığında Bilgisayarın kapalı veya uyku modunda iken WOL Tuşuna bastığında Anında PC açılıyor.
Aşırı iyi ya.
Ohaaa sen şaka yapıyosun. Oha ben ne cahilmişim modem konusunda. Kendimi mağaradan çıkmış gibi hissettim .)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ohaaa sen şaka yapıyosun. Oha ben ne cahilmişim modem konusunda. Kendimi mağaradan çıkmış gibi hissettim .)
Aslında bu birçok modemde yapılabiliyor ama işte buradaki gibi uzun ve gereksiz fazla zor işlerle oluyor.

Keenetic'te ise çok kolay.

Ya bu şey gibi hani eskiden derlerdi ya klimayı sokaktayken çalıştırın eve geldiğinizde ev buz gibi olsun falan diye. Heh işte aynı onun gibi.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aslında bu birçok modemde yapılabiliyor ama işte buradaki gibi uzun ve gereksiz fazla zor işlerle oluyor.

Keenetic'te ise çok kolay.

Ya bu şey gibi hani eskiden derlerdi ya klimayı sokaktayken çalıştırın eve geldiğinizde ev buz gibi olsun falan diye. Heh işte aynı onun gibi.
Vay bee şu an kullandığım modemden beni soğuttuğun için teşekkür ederim. Elektriğini kesesim geldi ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeme bağlananları bile göremiyorum şaka gibi.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Vay bee şu an kullandığım modemden beni soğuttuğun için teşekkür ederim. Elektriğini kesesim geldi ya.

Modeme bağlananları bile göremiyorum şaka gibi.
Keenetic'i boşuna övmüyorlar .d
Vallahi eylül'de alacaktım ama işte bekleyelim dedim. 11 Kasım'da Kuponla 240TL'ye aldım. Eğer kupon vb. varsa mutlaka sen de kullan.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Keenetic'i boşuna övmüyorlar .d
Vallahi eylül'de alacaktım ama işte bekleyelim dedim. 11 Kasım'da Kuponla 240TL'ye aldım. Eğer kupon vb. varsa mutlaka sen de kullan.
Şu anda bağlatım adsl olduğu için alsam bile pek fark göremeyeceğim. Vodafone da satın alırken vdsl olmuyor falan dediler. Oysa 81 mbps alabiliyordum apartmanda. Hatta 25 mbps alan komşular vardı. Adsl bağladılar ondan şu anda alsam bile pek işimi göreceğini sanmıyorum. Hem ilk önce pc de psu değiştirmem gerekiyor. Yoksa internete girecek pc kalmayacak kül olucak :) Amaa alırsam bir modem bu saatten sonra keenetic alırım ya.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şu anda bağlatım adsl olduğu için alsam bile pek fark göremeyeceğim. Vodafone da satın alırken vdsl olmuyor falan dediler. Oysa 81 mbps alabiliyordum apartmanda. Hatta 25 mbps alan komşular vardı. Adsl bağladılar ondan şu anda alsam bile pek işimi göreceğini sanmıyorum. Hem ilk önce PC de psu değiştirmem gerekiyor. Yoksa internete girecek PC kalmayacak kül olucak :) Amaa alırsam bir modem bu saatten sonra keenetic alırım ya.
Aslında Vodafone'dan paketini 24Mbps'e çıkartabilirsin. O zaman otomatik VDSL'e taşınmış olursun.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aslında Vodafone'dan paketini 24Mbps'e çıkartabilirsin. O zaman otomatik VDSL'e taşınmış olursun.
Sözleşme bittiği an milleni'den 35 mbps bağlatıcam. Vodafone çok canımı sıktı artık hizmetlerine para vermek bile istemiyorum. Yazın haftalarca internete giremediğim olmuştu. Karantina dönemiydi bir de iyice deli etmişlerdi.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Elimde 2 tane modem var 2 sini satıp alabilir miyim acaba azıcık eklesem şu modemden.

HG531s V1
ZYXEL WMG3312B10B
Bunlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Elimde 2 tane modem var 2 sini satıp alabilir miyim acaba azıcık eklesem şu modemden.

HG531s V1
ZYXEL WMG3312B10B
Bunlar.
Alınabilir sanki.
Letgo'dan satmayı deneyebilirsin :)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru