RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,888
Harpoon pro rgb sanırım bu bütçede en iyisi. Doğru karar vermişsin.150 TL
Palm tutuş
Kablolu kablosuz farketmez.
Harpoon pro rgb sanırım bu bütçede en iyisi. Doğru karar vermişsin.150 TL
Palm tutuş
Kablolu kablosuz farketmez.
asus rog pugio 2 yi ben 430tl ye almıştım memnunumVideolarını izleyip te almıştım lâkin valorant ve csgo da 800dpi ve 0.5 sens te takılmalar yaşadım cs de adeta hareket edemdim. Bu yüzden iade ediyorum. Sizce doğru mu yaptım? Ve 150tl bütçede daha iyi bir sensöre sahip mouse öneriniz var mı? Elimdeki rampage gentle devam mı etmeliyim?
148 TL'ye daha iyi mouse bulamazsınız üstad. Ucuz mouselarda bundan daha büyük sorunlar da yaşarsınız. Kalsın bence. He üstüne para ekleyecek ve daha iyi bir mouse için bütçe oluşturacaksanız tamam.Şahsen ben tavsiye etmiyorum. Zaten sensörü 100ips bir sensör olduğundan kendini belli ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirimlerle 148 TL ye almıştım
yaw hocam ya ıdofgjrtgoıtjroıfrjhgırojhgr mousepadda nasıl sorun oluyor hocamHerkesten özür diliyorum. Raporlayabilirsin yanlış bilgilendirmekten dolayı. Sorun mouse de değil mousepad deymiş. Fıstık gibi çalışıyo.
@M-Q^GÖKTÜRK @OnTheRoonKilled @RevenKalr @RevDeisDou
Anlamadım ki bende logitechin klasik 40x30 kouse padinde hızlı hareketi okumuyor ama evdeki eski flaxes marka mousepad de güzel okuyor her hareketiyaw hocam ya ıdofgjrtgoıtjroıfrjhgırojhgr mousepadda nasıl sorun oluyor hocam
işte bu yüzden pazardan alınma dandik mousepsdAnlamadım ki bende logitechin klasik 40x30 kouse padinde hızlı hareketi okumuyor ama evdeki eski flaxes marka mousepad de güzel okuyor her hareketi
Asıl senin yüksek benceMouse 1600dpi cs de oyun sens 2.4 de kullanıyorum.
Sizin sens baya baya düşükmüş.