FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
3T ile saldirmakWorld war z deki filmdeki gibi zombiler bassa yapacaginiz 3 sey ?
3T ile saldirmakWorld war z deki filmdeki gibi zombiler bassa yapacaginiz 3 sey ?
:SDaD:AdS:AdASon birkez döner ekmek yiyip balkondan atlardım, zombilerle uğraşamam.
Yüksek yerde ne kadar dayana bilirsin en iyisi aşağıdaki1-) Kendimi korumak için delici veya kesici bir alet edinirdim.
2-) Salgın hakkında bilgi almak için bir radyo edinirdim.
3-) Yüksek bir yere çıkardım, bir binanın çatısı olabilir.
3 şey değilde şunları yapardım.
Bir okula giderdim(okula gitmemin sebebi her 1 sınıfı her 1 aile için verirdim ve yeniden bir koloni kuraldım) sonra okulun çevresindeki bim a101 şok vb marketlerin işe yarayan yiyecek ve içecekleri alırım güneş enerjili bir sistem kurup tüm okulun enerjisini onla sağlardım suyu belirli bi süre marketlerden aldığımız su yeter. Küçük zombi gruplarını kılıç bıçak yay gibi aletlerle öldürüp büyük grupları ağır silahlarla imha ederim dışardaki araçların benzinlerini alıp kendi araçlarıma katardım.AMA YAPACAĞIM EN BÜYÜK ŞEY ASKERİYEDEN 3-4 TANE TANK ALMAK OLURDU. 4 tane felan tank alırsak direk zombilerin üstünden geçerdik ve parçalanıp ölürler böylece hiç silah kullanmayız. Bir süre sonra kendi eko sistemimi kurarım meyve/sebzeleri kendimiz yetiştiririz sularımızı yağmur ve karlardan karşılarız.
(LAN BEN DÜNYAYI ZOMBİLER BASMASINI BEKLİYORMUŞUM.)
Aşağıda durursam olası bir helikopter yardımından nasıl yararlanacağım.Yüksek yerde ne kadar dayana bilirsin en iyisi aşağıdaki![]()
Oooo sen çok hayalperestsin. Kimse öyle bir durumda helikopter ile seni almayı düşünmezAşağıda durursam olası bir helikopter yardımından nasıl yararlanacağım.![]()
Yardım helikopteri olmasına gerek yok, şehrin son halini çekmeye gelen herhangi bir haber helikopteri bile yardım edebilir.Oooo sen çok hayalperestsin. Kimse öyle bir durumda helikopter ile seni almayı düşünmez![]()
Konserve gıda yağmalardım marketten evin hemen yanında market var ulaşmam kolay olurdu birde su alırdım yanıma.World war z deki filmdeki gibi zombiler bassa yapacaginiz 3 sey ?
Yardım helikopteri olmasına gerek yok, şehrin son halini çekmeye gelen herhangi bir haber helikopteri bile yardım edebilir.![]()
Oooo sen çok hayalperestsin.