Yine de bir sürü zombi olacak, 100 tane olsa bile başa çıkman çok zor.Bizim buraya askeriye yakın vede burası ilçe kalabalık bir yer değil
bence en mantıklısı hiçbirşeyi olmayan kendini feda etmeye hazır insanları ayrı ayrı araçlara bindirip zombilerin üstlerine sürdürmek eğer zombiler ölmezse de benzin tankına bi el ateş ettikmi tamamdır.@Vartex sen askeriyeye gidip 3-4 tane tank almayı planlıyorsun.
Yollarda duran on binlerce zombiyi nasıl atlatacaksın.
Knk taktiğim şu şimdi bizim akrabada modifiye doğan var onda son ses müziği açıyor ve zombileri çekiyor biz gizlice askeriye giriyoruzYine de bir sürü zombi olacak, 100 tane olsa bile başa çıkman çok zor.
Koşanından tut kafası kopsa bile yaşayanına kadar hepsi olacak.
Tank'la ezince kafası patlar yaşamazbence en mantıklısı hiçbirşeyi olmayan kendini feda etmeye hazır insanları ayrı ayrı araçlara bindirip zombilerin üstlerine sürdürmek eğer zombiler ölmezse de benzin tankına bi el ateş ettikmi tamamdır.
Elektrikler kesilcek ?warband oynardım
laptop'un bataryası çok iyiElektrikler kesilcek ?
Ben Kocaeli'de yaşıyorum, sana biraz zor ulaşırım.Elektrikler kesilcek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emir Aydın reis zombiler basınca beni bul taktiği gösteriyim sana.
Dayım var orda onu tankla almaya gelirsek senide götürüzBen Kocaeli'de yaşıyorum, sana biraz zor ulaşırım.
Ben bu arkadaşı alırdım yanıma3 şey değilde şunları yapardım.
Bir okula giderdim(okula gitmemin sebebi her 1 sınıfı her 1 aile için verirdim ve yeniden bir koloni kuraldım) sonra okulun çevresindeki bim a101 şok vb marketlerin işe yarayan yiyecek ve içecekleri alırım güneş enerjili bir sistem kurup tüm okulun enerjisini onla sağlardım suyu belirli bi süre marketlerden aldığımız su yeter. Küçük zombi gruplarını kılıç bıçak yay gibi aletlerle öldürüp büyük grupları ağır silahlarla imha ederim dışardaki araçların benzinlerini alıp kendi araçlarıma katardım.AMA YAPACAĞIM EN BÜYÜK ŞEY ASKERİYEDEN 3-4 TANE TANK ALMAK OLURDU. 4 tane felan tank alırsak direk zombilerin üstünden geçerdik ve parçalanıp ölürler böylece hiç silah kullanmayız. Bir süre sonra kendi eko sistemimi kurarım meyve/sebzeleri kendimiz yetiştiririz sularımızı yağmur ve karlardan karşılarız.
(LAN BEN DÜNYAYI ZOMBİLER BASMASINI BEKLİYORMUŞUM.)