Dünyayı Zombiler Bassaydı Yapacağınız 3 şey Ne olurdu?

Kendime Sadakat basılmış mızrak alırdım yanında sınırsınz yemek veya en sevdiklerim ve Gökdelen satın alıp Aşırı sağlam kapı alırdım herhalde gökdelenin kendisinde vardır sağlam bi kapı.

Gider bi sigara yaparım zombilerle beraber içeriz

Son düzenleme:
TWD izleyenler bir grup Dünyalar Savaşı gibi kitapları okuyanları bir grup TWD oynayanları da bir grup yapıp herkese farklı görev verirdim lider de ben olurdum
Devamını anlatmak uzun sürer

Elime küçük bir tornavida alıp kaynak arardım.
Eğer zombiler düşündüğüm gibi olacaksa tornavida işe yarayacaktır.

filmlerde zombiler ilk olarak hep amerikada çıkar sınırları kaparsak bir şey olmaz 🤯

Muhtemelen aygazı açık bırakıp sessiz acısız ölümü beklerdim zombilerle mi uğraşcam hayatta kalmaya çalışcam yiyecek arıcam bi de her gün onlardan biri olma tehlikesi yaşıcam hiç gelemem öyle şeylere.

Bir kız,bir bellona çift yaylı kaz tüyü yatak, bir server bilgisayarı
Server bilgisayarı güçlü olduğundan onun üzerinden dünyada diğer yaşayan insanlar ile iletişime geçerdim,yatağı yatmak için kullanırdım,kızda bana çay demlerdi.

ben 100 bölüm twd izlemiş adamım negan olurdum vlla

3 şey değilde şunları yapardım.
Bir okula giderdim(okula gitmemin sebebi her 1 sınıfı her 1 aile için verirdim ve yeniden bir koloni kuraldım) sonra okulun çevresindeki bim a101 şok vb marketlerin işe yarayan yiyecek ve içecekleri alırım güneş enerjili bir sistem kurup tüm okulun enerjisini onla sağlardım suyu belirli bi süre marketlerden aldığımız su yeter. Küçük zombi gruplarını kılıç bıçak yay gibi aletlerle öldürüp büyük grupları ağır silahlarla imha ederim dışardaki araçların benzinlerini alıp kendi araçlarıma katardım.AMA YAPACAĞIM EN BÜYÜK ŞEY ASKERİYEDEN 3-4 TANE TANK ALMAK OLURDU. 4 tane felan tank alırsak direk zombilerin üstünden geçerdik ve parçalanıp ölürler böylece hiç silah kullanmayız. Bir süre sonra kendi eko sistemimi kurarım meyve/sebzeleri kendimiz yetiştiririz sularımızı yağmur ve karlardan karşılarız.
(LAN BEN DÜNYAYI ZOMBİLER BASMASINI BEKLİYORMUŞUM.)
Yiyecek ve içecekleri elini kolunu sallayarak alamayacaksın biliyorsun dimi?
Senden önce panik olan insanlar bütün marketleri talan ederlerdi.

Tohum ve yakıt çalmak.
Tekne ve su arıtıcı çalmak.
Kısır olmayan bir bayan ile adaya ile kaçmak.

Son düzenleme:
Geri