call of duty ghost çıkabiliyor en iyi olarak , dirt 3 ,saints row 3 ,mount and bladene tür oyunlar çıkma şansı var en pahalı oyunda çıkabilir diyor (palavra büyük ihtimal)
bu sitenin en iyi yanı indirimin indirimi var steam yaz indirimlerinde felan oyunlar çok ucuz oluyoryorumlarda hep çer çöp oyunlar çıktığından bahsedilmiş zaten vazgeçtim o işten
Bu tür siteler yayıncılara reklamını yaptırıyorlar. Yayıncıya özel de iyi oyun çıkma ihtimalini arttırıyorlar. Çoluk çocuğun üç kuruş parasıyla oynuyorlar. Hiç bulaşma. 55 liraya tonla güzel oyun alırsın.yorumlarda hep çer çöp oyunlar çıktığından bahsedilmiş zaten vazgeçtim o işten
Durmaplay o sitelerden değil ama şans denebilir durmaplayin reklamını verdiği bir yayıncı görmedim.Bu tür siteler yayıncılara reklamını yaptırıyorlar. Yayıncıya özel de iyi oyun çıkma ihtimalini arttırıyorlar. Çoluk çocuğun üç kuruş parasıyla oynuyorlar. Hiç bulaşma. 55 liraya tonla güzel oyun alırsın.
Durmaplay için değil genel konuşuyorum. Hiç bulaşma valla. İndirimli oyun görürsen al. Yok ramdom oyun keyiymiş, random silah skiniymiş hiç girme.Durmaplay o sitelerden değil ama şans denebilir durmaplayin reklamını verdiği bir yayıncı görmedim.
orası öyle yani oyun almak daha mantıklıDurmaplay için değil genel konuşuyorum. Hiç bulaşma valla. İndirimli oyun görürsen al. Yok ramdom oyun keyiymiş, random silah skiniymiş hiç girme.