Neler Yeni

Durup dururken burnum kanadı?

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Kılcal damarlarla ilgili olabilir. Bence işi riske atmadan bir doktora görün derim. :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kılcal damarlarla ilgili olabilir. Bence işi riske atmadan bir doktora görün derim. :D
Gitmeye çalışacağım hocam. İnşAllah en kısa zamanda. Ama ben bir sorun olacağını sanmıyorum yine kılcal damarlarla alakalı sanırım.

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
kılcal damarların çatlamıştır

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal
Dostlar yaklaşık bir saat önce akşam yemeği yerken burnum kanadı herhangi bir sebebi var mıdır. Hiçbir şekilde vurmadım darbe almadı birden bire kendisi kanadı. Peçete ile 2 3 kez tampon yaptım sonra da lavaboda temizledim geçti. Fakat tekrar kanar korkusu var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Knk çikolata şeker yiyince benim de kanıyordu doktora gittik burun damarı çatlamış dedi krem verdi sürdüm geçti 1 yil sonra kafa yedim burnuma bidaha çatladı kremle yine geçti yani doktora git

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Ani tansiyon yükselmelerinde, kılcal damar çatlaklarında, sıcaklık farkında, burundan kıl kopartıldığında yada kesildiğinde, sümkürüldüğü vakit bu tarz durumlar olabilir tekrar ederse bir doktora görünün önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum geçmiş olsun.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Gitmeye çalışacağım hocam. İnşAllah en kısa zamanda. Ama ben bir sorun olacağını sanmıyorum yine kılcal damarlarla alakalı sanırım.
Umarım ciddi bir şey olmaz. Geçmiş olsun dostum. :D

Top Bottom