HimitsuArashi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Abdullah KUDNU
- Bütçe
- 2500
Merhabalar, Klavyem bozulduğu için yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Oyuncu klavyelerine vs. baktım bir miktar araştırma yaptım ancak çok detaylı bilgiye sahip değilim, oyun oynayan bir insanım ancak rekabetçi oyunlar oynayan veya "geek" denilen düzeyde oyunlar oynayan birisi değilim. klavyeden beklentilerimi ve bütçeyi kriterlerde belirteceğim olabilecek en F/P klavyeyi bulmak istiyorum. Yardım eden herkeese teşekkür ederim.
Kriterler:
Bütçe: maks 2500 TL
Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez.
Tip: Q Türkçe
Nümerik tuşlar: ☑
Multimedya: ☑
RGB: ☑
Bilek Desteği: ☑
N key yada anti ghosting: ☑
Yüksek tuş sesi: ⮽
Switch ömrü: En az 30 milyon
Uygulama desteği: ☑
Klavyeden beklentilerim: Uzun ömürlü olsun, yüksek ses çıkarmasın sırf bu yüzden mekanik klavyelere bakmadım çok ses çıkartıyorlar diye duyduğum için. Eğer çok ses çıkarmayan mekanik klavye var ise o da olur. tuşlara aynı anda basma özelliği olsun, bilek desteği rahat olsun bileği acıtmasın, öyle çok aşırı kaliteli yada ekstra özellikleri aramıyorum RGB şart değil karanlık ortamda tuşları görebileceğim herhangi bir aydınlatma olsa yeter. bozulmasın işimi görsün ve ses çok çıkarmasın genel olarak beklentim bu.
Baktığım klavyeler:
Logitech G213 Prodigy
Gamepower Suki Red (sadece kıyas amaçlı baktım mekanik olduğu için alıcı gözle bakmadım)
Razer Ornata V3 x Low Profile Membrane Rgb
Rampage KB-RX77 Runner Siyah USB Rainbow
GameBooster G59K Frontier Rainbow
Vakit ayıran ve ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
Kriterler:
Bütçe: maks 2500 TL
Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez.
Tip: Q Türkçe
Nümerik tuşlar: ☑
Multimedya: ☑
RGB: ☑
Bilek Desteği: ☑
N key yada anti ghosting: ☑
Yüksek tuş sesi: ⮽
Switch ömrü: En az 30 milyon
Uygulama desteği: ☑
Klavyeden beklentilerim: Uzun ömürlü olsun, yüksek ses çıkarmasın sırf bu yüzden mekanik klavyelere bakmadım çok ses çıkartıyorlar diye duyduğum için. Eğer çok ses çıkarmayan mekanik klavye var ise o da olur. tuşlara aynı anda basma özelliği olsun, bilek desteği rahat olsun bileği acıtmasın, öyle çok aşırı kaliteli yada ekstra özellikleri aramıyorum RGB şart değil karanlık ortamda tuşları görebileceğim herhangi bir aydınlatma olsa yeter. bozulmasın işimi görsün ve ses çok çıkarmasın genel olarak beklentim bu.
Baktığım klavyeler:
Logitech G213 Prodigy
Gamepower Suki Red (sadece kıyas amaçlı baktım mekanik olduğu için alıcı gözle bakmadım)
Razer Ornata V3 x Low Profile Membrane Rgb
Rampage KB-RX77 Runner Siyah USB Rainbow
GameBooster G59K Frontier Rainbow
Vakit ayıran ve ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar.