Neler Yeni

Düşük sesli Klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah KUDNU
Bütçe
2500
Merhabalar, Klavyem bozulduğu için yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Oyuncu klavyelerine vs. baktım bir miktar araştırma yaptım ancak çok detaylı bilgiye sahip değilim, oyun oynayan bir insanım ancak rekabetçi oyunlar oynayan veya "geek" denilen düzeyde oyunlar oynayan birisi değilim. klavyeden beklentilerimi ve bütçeyi kriterlerde belirteceğim olabilecek en F/P klavyeyi bulmak istiyorum. Yardım eden herkeese teşekkür ederim.
Kriterler:
Bütçe: maks 2500 TL
Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez.
Tip: Q Türkçe
Nümerik tuşlar: ☑
Multimedya: ☑
RGB: ☑
Bilek Desteği: ☑
N key yada anti ghosting: ☑
Yüksek tuş sesi: ⮽
Switch ömrü: En az 30 milyon
Uygulama desteği: ☑

Klavyeden beklentilerim: Uzun ömürlü olsun, yüksek ses çıkarmasın sırf bu yüzden mekanik klavyelere bakmadım çok ses çıkartıyorlar diye duyduğum için. Eğer çok ses çıkarmayan mekanik klavye var ise o da olur. tuşlara aynı anda basma özelliği olsun, bilek desteği rahat olsun bileği acıtmasın, öyle çok aşırı kaliteli yada ekstra özellikleri aramıyorum RGB şart değil karanlık ortamda tuşları görebileceğim herhangi bir aydınlatma olsa yeter. bozulmasın işimi görsün ve ses çok çıkarmasın genel olarak beklentim bu.
Baktığım klavyeler:
Logitech G213 Prodigy
Gamepower Suki Red (sadece kıyas amaçlı baktım mekanik olduğu için alıcı gözle bakmadım)
Razer Ornata V3 x Low Profile Membrane Rgb
Rampage KB-RX77 Runner Siyah USB Rainbow
GameBooster G59K Frontier Rainbow

Vakit ayıran ve ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhabalar, Klavyem bozulduğu için yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Oyuncu klavyelerine vs. baktım bir miktar araştırma yaptım ancak çok detaylı bilgiye sahip değilim, oyun oynayan bir insanım ancak rekabetçi oyunlar oynayan veya "geek" denilen düzeyde oyunlar oynayan birisi değilim. klavyeden beklentilerimi ve bütçeyi kriterlerde belirteceğim olabilecek en F/P klavyeyi bulmak istiyorum. Yardım eden herkeese teşekkür ederim.
Kriterler:
Bütçe: maks 2500 TL
Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez.
Tip: Q Türkçe
Nümerik tuşlar: ☑
Multimedya: ☑
RGB: ☑
Bilek Desteği: ☑
N key yada anti ghosting: ☑
Yüksek tuş sesi: ⮽
Switch ömrü: En az 30 milyon
Uygulama desteği: ☑

Klavyeden beklentilerim: Uzun ömürlü olsun, yüksek ses çıkarmasın sırf bu yüzden mekanik klavyelere bakmadım çok ses çıkartıyorlar diye duyduğum için. Eğer çok ses çıkarmayan mekanik klavye var ise o da olur. tuşlara aynı anda basma özelliği olsun, bilek desteği rahat olsun bileği acıtmasın, öyle çok aşırı kaliteli yada ekstra özellikleri aramıyorum RGB şart değil karanlık ortamda tuşları görebileceğim herhangi bir aydınlatma olsa yeter. bozulmasın işimi görsün ve ses çok çıkarmasın genel olarak beklentim bu.
Baktığım klavyeler:
Logitech G213 Prodigy
Gamepower Suki Red (sadece kıyas amaçlı baktım mekanik olduğu için alıcı gözle bakmadım)
Razer Ornata V3 x Low Profile Membrane Rgb
Rampage KB-RX77 Runner Siyah USB Rainbow
GameBooster G59K Frontier Rainbow

Vakit ayıran ve ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
Az daha butceni yükselt bunu al pişman olmazsın.Bende aktif olarak kullanıyorum çok güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah KUDNU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriniz için teşekkür ederim ancak belirttiğim kriterlerin çoğuna sahip olmayan ve oldukça alışılmışın/klasiğin dışında bir tasarımı olan bu klavyeyi kullanamam. Konuyu yazarken kriterleri ve baktığım klavyeleri özellikle ekledim ki tam olarak ne tarz bir klavye aradığımı anlatabileyim. Lütfen kriterlere ve beklentilerime uyan önerilerle gelin, teşekkürler.

Loki_0

80+

İkinci attığım daha iyidir ama 1. olan daha uygun fiyatlı ve sizin tercihlerinize uyuyor. Birincinin switchleri çok kaliteli değil ama sizi bir süre idare eder. Hatta kalan 1k bütçeyle kaliteli switchler alabilirsiniz isterseniz. Hem ses olarak hem kalite olarak daha iyi switchleriniz olur yada direkt 2. attığımı alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ekstradan switch almak gibi bir zorunluluğunuz yok benim ki sadece öneri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah KUDNU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler.
Öncelikle şunu eklemek istiyorum, şu an kullandığım klavye bu
Microsoft Comfort Curve 3000: https://www.epey.com/klavye-mouse/microsoft-comfort-curve-3000.html
yani öyle çok ekstra özellikleri falan yok, sadece bozuldu ara sıra basmamaya başladı tuşları ve uzun süredir kullanıyorum ömrü de doldu, hazır yeni klavye alacakken dedim ki bari biraz daha güzel güncel özelliklere sahip olsun ancak eğer ki bütçem güncel özelliklere yetmiyor ise; çok ses çıkarmayan ve ömrü uzun olan birde herhangi bir aydınlatması olan bir klavye yeterli olur. dediğim gibi rekabetçi oyun oynamıyorum ve takıntılı değilim ortalama bir klavye işimi görür.
Tabi ki mümkün mertebe aradığım kriterlere uygun önerileri almak isterim.

buna baktım görünüşü hoşuma gitti ancak biraz daha öneri almak ve araştırmak istiyorum tekrardan teşekkürler.

Top Bottom