Neler Yeni

Düşündüğüm sistem mantıklı mı

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
Asrock b550m anakart
Fiyat:2389 tl
Amd Ryzen5 5600 işlemci
Fiyat:3572 tl
Kingston beast 16 gb 3200 mhz ram
Fiyat:1496 tl
Kioxia exceria plus g3 1tb m2 sdd
Fiyat:2469 tl
Msi 4060ti 8 gb ekran kartı 2. El olma ihtimali de var uygun bulursam
Fiyat:16 199 tl sıfır
Gamepower gp650 power supplay
Fiyat:1749 tl
Şimdi öncelikle parçalar ve ücretleri bunlar bana 8 gb yerine 16 alsaydın 16 tek alacağına 2 tane alsaydın vs yazmayın param bu kadarına yetiyor zaten ordan burdan kısarak paramın yettiği en iyi en performanslı sistemi almaya çalışıyorum anladığım kadarıyla sizden de destek istiyorum bu fiyat bandında veya daha ucuza daha kaliteli ve daha performanslı parçalar istiyorum eğer bu parçalardan ucuz ama daha iyi parçalar varsa onları yazarsanız çok memnun kalırım ve önerdiğiniz parçaları değerlendirip o şekilde hareket edeceğim lütfen bana pahalı parçalar değil bu fiyata alınabilecek en iyi parçaları önerin

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen Demir
Yok şimdilik tel slot yapacağım ileride 1 ram daha alıp 16 16 32 rwm yapacağım şuanlık idare etsin yeter kafasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu yetersiz mi kalır
yetersiz kalmazda gamepowera pek güvenmezdim ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen Demir
Gamepower bilinen bi marka değil mi

Fiyatı için biraz yöneliyorum bu psu ya
diğer ürünleri felan neysede psu alınmaz

Ekran kartı olarak bu daha mantıklı hem daha ucuz hem daha güçlü hemde daha çok varmi var

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
diğer ürünleri felan neysede psu alınmaz

Ekran kartı olarak bu daha mantıklı hem daha ucuz hem daha güçlü hemde daha çok varmi var
İşte bu öneri harika oldu benim için peki ekran kartı marka problem yaratır mı ona göre direk bu linkteki karttan alcam

Birde high power 700w 80+ gold sertifikalı var 2500 tl bandında eğer bu ekran kartını alırsam bu psu güvenebilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen Demir
İşte bu öneri harika oldu benim için peki ekran kartı marka problem yaratır mı ona göre direk bu linkteki karttan alcam

Birde high power 700w 80+ gold sertifikalı var 2500 tl bandında eğer bu ekran kartını alırsam bu psu güvenebilir miyim
hocam kartın soğutmasını tam bilmiyorum internetten araştırısanız iyi olur ama fiyatı ciddi anlamda güzel şans verilebiri

psu olarakda bunu alabilirsiniz

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
hocam kartın soğutmasını tam bilmiyorum internetten araştırısanız iyi olur ama fiyatı ciddi anlamda güzel şans verilebiri

Evet ekran kartı dediğiniz performansa sahipse fiyatına göre harika şans verilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen Demir

o psu güvenilir

o psuda iyidir

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi

Psu da çok mantıklı Fiyat performans teşekkürler ek olarak bi tavsiyeniz vs var mı

Top Bottom