Neouny 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Enes Efe Yanık 2 Ekim 2024 #1 uygulamanın üstüne geldimi böyle siyah oluyor yada mouse ile seçtiğim yerler sihay oluyor yenileyince tüm duvar kağıdı siya oluyo bazen siyahken tam tersi duvar kağıdı geliyo yoktu bi anda oldu
uygulamanın üstüne geldimi böyle siyah oluyor yada mouse ile seçtiğim yerler sihay oluyor yenileyince tüm duvar kağıdı siya oluyo bazen siyahken tam tersi duvar kağıdı geliyo yoktu bi anda oldu
•KoRkMaZ• 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 1,391 Dahası Reaksiyon skoru 487 İsim Hasan Korkmaz İlgilendiği Kategoriler OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI 2 Ekim 2024 #2 işlemcinin gpu belleği var mı
Neouny 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Enes Efe Yanık 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 •KoRkMaZ• yazmış: işlemcinin gpu belleği var mı Devamı için tıklayın... işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartımda rx5700xt
•KoRkMaZ• yazmış: işlemcinin gpu belleği var mı Devamı için tıklayın... işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartımda rx5700xt
•KoRkMaZ• 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 1,391 Dahası Reaksiyon skoru 487 İsim Hasan Korkmaz İlgilendiği Kategoriler OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI 2 Ekim 2024 #4 hareketli duvar kağıdı mı bu yoksa normal mi diğerlerinde de yapıyor mu
Neouny 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Enes Efe Yanık 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 •KoRkMaZ• yazmış: hareketli duvar kağıdı mı bu yoksa normal mi diğerlerinde de yapıyor mu Devamı için tıklayın... yok dostum normal düz duvar kağıdı
•KoRkMaZ• yazmış: hareketli duvar kağıdı mı bu yoksa normal mi diğerlerinde de yapıyor mu Devamı için tıklayın... yok dostum normal düz duvar kağıdı
Neouny 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Enes Efe Yanık 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Shourd yazmış: Sadece masa üstünde mi yapıyor? Devamı için tıklayın... oyunlarda falan bi sıkıntı çekmiyorum sadec masa üstünde oluyor
Shourd yazmış: Sadece masa üstünde mi yapıyor? Devamı için tıklayın... oyunlarda falan bi sıkıntı çekmiyorum sadec masa üstünde oluyor
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,130 2 Ekim 2024 #8 Neouny yazmış: oyunlarda falan bi sıkıntı çekmiyorum sadec masa üstünde oluyor Devamı için tıklayın... Duvar kağıdını kaldırıp tekrar kursana
Neouny yazmış: oyunlarda falan bi sıkıntı çekmiyorum sadec masa üstünde oluyor Devamı için tıklayın... Duvar kağıdını kaldırıp tekrar kursana
Neouny 80+ Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Enes Efe Yanık 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 Shourd yazmış: Duvar kağıdını kaldırıp tekrar Devamı için tıklayın... farklı bi tane koydum şuan bi sıkıntı çıkarmadı
Shourd yazmış: Duvar kağıdını kaldırıp tekrar Devamı için tıklayın... farklı bi tane koydum şuan bi sıkıntı çıkarmadı