Neler Yeni

Düzeltildi.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Yunus Şahin
Ben 1 seneye yakın kullandım. Bir sorun yaşamadım gayet de memnundum fiyatı için. Sonra zam yaptıkları için çıktım. Çok zam yapmasaydı devam ederdim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Yunus Şahin
Bayağı şanslıymışsınız hocam böyle bir firmadan 1 yıl sağlıklı şekilde hizmet alabilmişsiniz. Bende fiyatından dolayı geçtim Poyraznet'e önceki firmadan İnternet açısından memnundum fakat fiyat artışı çok oldu. Ama pişman oldum gerçekten Poyraznet'e geçtiğime.

Şanslı olduğumu düşünmüyorum. Alt yapım iyiydi o yüzden normal bir hizmet aldım. Ben her İSS konusunda diyorum. Alt yapısına güvenen varsa en ucuzu seçsin diye. Bugüne kadar 3-4 firma denedim ucuz hepsi, hepsinden de ayrı ayrı memnun kaldım.

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şanslı olduğumu düşünmüyorum. Alt yapım iyiydi o yüzden normal bir hizmet aldım. Ben her İSS konusunda diyorum. Alt yapısına güvenen varsa en ucuzu seçsin diye. Bugüne kadar 3-4 firma denedim ucuz hepsi, hepsinden de ayrı ayrı memnun kaldım.
Düzeltildi.

Son düzenleme:

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Aslında çok kısa bir tecrübe yaşadım çünkü bağlantım yapıldıktan sonra 48 saat bile geçmeden internetim gitti ve şu an 15 saatten beri internetim yok. Poyraznet nasıldır sorusuna cevabım Poyraznet pişmanlıktır.. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor cevap verdiğinde de güya teknik birimleri inceleyecekmiş.. hiçbir şey yapmıyorlar. Hattımda hiçbir problem yok bu hat üzerinden 3 ayrı firmadan hizmet aldım, hiçbirinde bir kere bile bu şekilde bir kesinti yaşamadım. Hizmet vermekten bir haber olan Poyraznet firmasını kimseye önermem hattımda sıkıntı olmamasına rağmen internetim kesiliyorsa hattınız da sıkıntı varsa gör neler yaşarsınız..
<Poyraznet ne aga ? Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Turknet bunlar stokta mı yoktu :D

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Daha önce bir çok firma kullandım bu sıkıntı yaşadığım 2. firma oldu arada geliyor işte çürük çarıklar. Bu altyapıda kullandığım 4. firma ve pişman oldum cidden altyapıda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen nasıl ve neden internet gider anlamış değilim. Müşteri hizmetleri yok, internet yok, ilgilenen yok.
Hocam çok yanlış yapmışsınız ama
Böyle saçma sapan firmalara eski TTNET'i bile tercih ederim bilen bilir :D

Top Bottom