Neler Yeni

Dying Light 2 15 saatte bitirdim normal mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arkadaşlar epi topu 2 gündür oynuyordum arada kaç tane yan görev de yaptığım halde sadece 15 saatte bitti.
Normalde min 20 saat olması gerekmiyor muydu ?

SwaGG22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Fuat
Full ana görev yaptıysan normal. Oyunun hikayesi çok kotu bu arada. Oynanış güzel olmasa çekilmez.

BabaVoss7

80+ Silver
hikaye bitmedi şuna 33. satteyim. sadece hikaye iki tane yan görevle 10 saate de biter bence. hikayesi için değil dünyası için alınabilecek bi oyun bence.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,029
İsim
Mert Can Ergün
500 saat oyunun bitirmesi değil mi?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Hiç inhibitör toplamadıysan, askeri erzak toplamadıysan, volatile farmı yapmadıysan, upgrade için token toplamadıysan normal. Ben 20 saatte ancak yeni map'e geçtim. Biraz oyunu tüketmekle alakalı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç inhibitör toplamadıysan, askeri erzak toplamadıysan, volatile farmı yapmadıysan, upgrade için token toplamadıysan normal. Ben 20 saatte ancak yeni map'e geçtim. Biraz oyunu tüketmekle alakalı.
Yaptım bu arada, 70 tane inhibatör aldım tüm skiller açık paraglider 3 lvl grapple 2 lvl kaç kere de uv ışığını yükselttim kaç tane değirmen ve sayısız küçük kamp gibi yer açtım.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
Kaç yazmislar?

Arkadaşlar epi topu 2 gündür oynuyordum arada kaç tane yan görev de yaptığım halde sadece 15 saatte bitti.
Normalde min 20 saat olması gerekmiyor muydu ?

bende 14 saatte bitirdim hayal kırıklığı

Full ana görev yaptıysan normal. Oyunun hikayesi çok kotu bu arada. Oynanış güzel olmasa çekilmez.

fazla bile sürmüş

hikaye bitmedi şuna 33. satteyim. sadece hikaye iki tane yan görevle 10 saate de biter bence. hikayesi için değil dünyası için alınabilecek bi oyun bence.

500 saat oyunun bitirmesi değil mi?

Alakasız olacak ama bende bu oyun için özelikle PC toplamaya çalışıyorum PC ozelikleriniz nedir hangi grafik seviyesinde oynuyorsunuz kaç FPS aliyorsunuz

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Yaptım bu arada, 70 tane inhibatör aldım tüm skiller açık paraglider 3 lvl grapple 2 lvl kaç kere de uv ışığını yükselttim kaç tane değirmen ve sayısız küçük kamp gibi yer açtım.
İlginç. Oyunu keşif üzerine oynadığınızda süresi fazlasıyla uzuyor. Silah modlarına da el attınız mı ? Grip modları iyileşince durablity loss 100% azalıyor mesela.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
İlginç. Oyunu keşif üzerine oynadığınızda süresi fazlasıyla uzuyor. Silah modlarına da el attınız mı ? Grip modları iyileşince durablity loss 100% azalıyor mesela.
Silah modları olarak genelde sadece elektrik ve patlayıcı takıp geçtim onun dışında mayın bomba gibi şeylerin blueprintlerini de aldım.
Alakasız olacak ama bende bu oyun için özelikle PC toplamaya çalışıyorum PC ozelikleriniz nedir hangi grafik seviyesinde oynuyorsunuz kaç FPS aliyorsunuz
3060 r5 3600 var 2k da dlss dengelide oynuyorum rtx açınca dlss performans ile 45-60 fps veriyor diye rtx özelliğini kapattım.

Ama RTX'i uzun süredir deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki RTX'in varlığını bu oyunda %99 hissedemiyorsunuz o yüzden fazla takılmayın.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
oyun optimizasyonu biraz kötü. Ben 1080p full RTX ve ultra ayarlarda DLSS Performance haliyle sabit 60 alamıyorum 3060TI ile. Ek olarak bazı sinematik sonraları bug olarak 15-30 fps'e düşüp kalıyorum, düzelmesi için aç kapa yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silah modları olarak genelde sadece elektrik ve patlayıcı takıp geçtim onun dışında mayın bomba gibi şeylerin blueprintlerini de aldım.
Biraz hızlı bitmiş yine de. DLC'ler gelecektir illa ki ancak ortak sunucularda yan görev yapmanızı tavsiye ederim. Bazı görevler izdivaç görevleri gibi ama yine keyifli gece görevleri de var tahmin edersiniz ki :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
oyun optimizasyonu biraz kötü. Ben 1080p full RTX ve ultra ayarlarda DLSS Performance haliyle sabit 60 alamıyorum 3060TI ile. Ek olarak bazı sinematik sonraları bug olarak 15-30 fps'e düşüp kalıyorum, düzelmesi için aç kapa yapıyorum.
Nasıl hocam ya ? Ben 2k ışın izleme ultrada 50-60 alıyorum sizin rahat 60 üstü almanız lazım

Biraz hızlı bitmiş yine de. DLC'ler gelecektir illa ki ancak ortak sunucularda yan görev yapmanızı tavsiye ederim. Bazı görevler izdivaç görevleri gibi ama yine keyifli gece görevleri de var tahmin edersiniz ki :D
Zaten oyunu %100 bitirmeden durmayacağım. :D Bağımlısı oldum, çok şükür valorant'tan kopardı beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,721
Son üye
onderts
Top Bottom