Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
para veren enayiler doluşmuş yine 🤣 şirketlerin gönüllü avukatlığını yapmaya devam edin siz, adamlar oyunların kırılmasını taksaydı kıran kişilere dava açardı veya ea gibi kırılmadan önce para verirdi kıracak olan kişiye

350 TL bir oyun mu olurmuş? 50tl bile etmez, ülkenin ekonomisini de bilmiyorsunuz herhalde

aynen kanka gta kurtlar vadisi yüklettiğimiz internet kafe sahipleri hep ters kelepçe yedi şu ana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ek olarak türkçe geldi türkçe geldi diyorsunuz ya çok ağır boş yapıyorsunuz

neredeyse her oyunu crackleyen ruslar ve her oyuna rusça gelmeye devam ediyor, buna ne diyeceksiniz merak ediyorum acaba? yerel fiyatlandırma olayı da çok lüks bir şey değil hemen hemen her şeyde görebilirsiniz yerel fiyatlandırmayı
Haklısın. Bazı akılsızlar gidin orjinal oyun alın ama askari ücretin 10/1.5-2 sini verin Diyor.Millet daha adam akıllı geçinemiyor, bunlar 400-500-600TL oyun alın diyor. Ne bileyim bunlar hangi kafayla düşünüyorlar?

arisaka

80+ Bronze
Mesela birini gizlice öldürdün, ama yakınları dava açmadı ve tespit edilmedi diye bu suç olmaktan çıkıyor mu? Suçun yaptırımları değişikliğe uğruyor mu? Neden korsanı bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.
Dostum sen ne yiyip ne içiyorsun? cidden söyle bana da bende deniyim belki aynı kafaya ulaşabiliriz.

Bergee

80+ Silver
Neyse uğraşmaya değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumu gene korsancılar basmış ne güzel forumdaki insanların kalitesi artmış diyordum düşmüş hatta.
Korsan kullanmıyorum ama kullanana da karışmam korsan kullanan insan kalitesiz mi oluyor anlamadım? Bu nasıl bir cahil düşünce ya gerçekten komiksiniz :D Beğenmiyorsanız böyle insanlarla aynı forumda bulunmayı o zaman ülkeyide terkedin yavrum Türkiye burası herkesin senin gibi babasının parası yok çalışıyorsan da herkes senin gibi çalışmıyor burada 10 yaşında olan kardeşlerimiz de var 30 yaşında olan abilerimiz de 10 yaşındaki bir çocuğun nasıl oyun almasını düşünüyorsun acaba. Ayrıca şunu merak ediyorum hayatın boyunca kaçak bir şey yapmadın mı? İlla ki yapmışsındır ama kalitelisin dimi komik ya bu forum gerçekten çok cahil insanlarla dolu herkesin imkanını kendi imkanıyla bir tutabiliyorlar :D Yazık umarım yokluğu yaşarsınız umarım...

B0ra

80+ Bronze
sonuna kadar korsancıyız yasak olana kadar da kullanmaya devam edeceğiz

o oyunlara vereceğim paraya gider kitap alırım ne bileyim kıyafet falan alırım ama dijital bir şeye eğer işimle alakalı bir şey değilse asla ama asla vermem (bi kitap da 80tl olmuş bre)
Korsan oyun devlet tarafından yasaklansa bile yinede bir yolunu bulur korsan oynamaya devam ederim. Parayı sokaktan bulmuyorum ben. Zaten her şey ateş pahası bir de işim yok oyuna 500tl vereceğim? Başka bi arzunuz? İttiri ottan bir kulaklık almak istedim 150tl vermek zorundayım ya.

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
Özgür mözgür değil. Crack suçtur. Hukuki suçtur ve cezası vardır. üstüne basa basa söylüyorum, SUÇTUR. Nasıl taciz suça, Hırsızlık suçsa, Bir eşyaya, mala zarar verme suçsa, buda suç. Bir suç'a "Herkes özgür krşm" diyerek suça teşvik etmiş oluyorsunuz. Bir suça teşvik etmeninde suç kadar cezası var. Şuan sizde suçlu konumuna düşüyorsunuz.(Büyük ihtimal okumazsın ama işlediğin suçun bilgilerini verdim.)

Yaptırımlar Nelerdir?
• 6 yıla kadar hapis ve 150.000 TL'ye kadar ağır para cezası
• Lisanssız yazılımların, bilgisayarların ve teknik sistemlerin mühürlenmesi, müsaderesi ve imhası
• İşyerinin geçici süreyle kapatılması
• 6 aydan 3 yıla kadar meslek ve ticaretten men cezası
• Suça ilişkin mahkeme kararının yüksek tirajlı gazetelerde ilanı
• Her bir yazılım için ayrı ayrı talep edilebilecek yüksek miktarlarda tazminat

Yasa Karşısında Kimler Sorumludur?
Bilgisayar Kullanıcıları

Bilgisayar kullanıcıları, bilerek veya bilmeyerek lisanssız yazılım kullanmakla yasalar karşısında suç işlemiş sayılır. Bu durumda yasalar, hem işverene hem de çalışana (kullanıcıya) cezai yaptırımlar getirir.

Kuruluşlar
İşveren ve yöneticiler, çalısanların lisanssız yazılım kullanması veya bulundurması halinde, bunu bilmese dahi yasalar karşısında sorumlu olurlar. Bu suçun işlenmesini önlemeyen yöneticiler, kendileri suç işlemiş gibi cezalandırılırlar.

Lisanssız Yazılım Satıcıları
Yasa, ne şekilde olursa olsun lisanssız yazılım çogaltımı, dağıtımı ve satışı yapan şirketlere de ağır yaptırımlar getirmektedir. Bilgisayarlara lisanssız yazılım yükleyerek satışını veya dağitımını yapan şirketler, dolandırıcılık gibi ağır suçlarla cezalandırılabilmektedir.

Bir kullanıcı olarak sorumluluklarınız nelerdir?
Bir yazılım kullanıcısı olarak ilk sorumlulugunuz, satın alacağınız programı yetkili satıcıdan alıp almadığınızı bilmek ve kontrol etmektir. Eğer yetkili bir satıcıdan programı tedarik etmiyorsanız, programınız orjinal ürün kapsamında değildir. Yetkili Çözüm Ortaklarımız linkinden ilinizdeki program alabileceğiniz Çözüm Ortaklarımıza ulaşabilirsiniz.

Orjinal yazılımı satın alırken, mutlaka sipariş sözleşmesinin bir örneğini talep ediniz. Hiçbir yazılı ve firma tarafından onaylanmış evrak almadan, para ödemesi yapmayınız.

Orjinal yazılımı aldıktan sonra, yazılımı size söylenen talimatlara uygun olarak kullanmaya dikkat ediniz. Yazılım üreticisinin yazılı iznini almadan, bir yazılımın tek orjinal kopyasını birden fazla bilgisayara kurmak, yazılımı ödünç vermek, kopyalamak ya da dağıtmak yasalara aykırıdır.

SUÇUN FAİLLERİ
1)
Yukarıdaki belirtilen suçları bilerek veya ihmal ile işleyenler,
2) Suça herhangi bir şekilde iştirak edenler,
3) Yönetimi altında çalışan personelin lisanssız yazılım kullanması halinde; durumu bilmese dahi işveren ve yöneticiler,
4) İşverenin bilgisi halinde lisanssız yazılım kullanan personel,
5) Şirket bünyesinde işlenen suçlarda, şirket tüzel kişiliği masraf ve para cezasına tabii olup, suç failleriyle birlikte sorumludur.

Akınsoft'tan alıntıdır.
bu kafada biriyseniz hayatınız boyuncu asla orjinal olmayan bise kullanmadıgınız diye düsünüyorum ? windows unuz orjinaldir ... dizi ve filmleri internette asla ücretsiz izlemiyorsunuz ... vb özür dilerim ama cok bos bi yazı olmus

En İyi Cevap
2
harbiden he üstteki biri de yazmış zaten

madem çok seviyorsunuz orijinal bir şeyi gidip windows lisansı da alın o zaman, bayrağınızın boyunun yettiği yere kadar laf edersiniz anca

oem key falan da demeyin microsoft çalışsanı bizzat söylüyor "oem keyler de legal şeyler değil" diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
PS4 de oyunu kırmışlar, PC den bir haber yok daha ama yakında kırarlar gibi gibi...

Alıntıyı görüntüle
evet hemen crack alın sonra da oyunlarda türkçe dil desteği dublaj vs. yok diye sızlanın zaten yerel fiyatlandırma üzerinden çıkmış emeğe saygı en azından sonra türk pazarından çekilsinler dimi ayrıca xbox game passi 30 tl ye alıp oynayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,623
Üyeler
163,858
Son üye
Ugur2525
Top Bottom