Neler Yeni

Dying light 2 vs Cyberpunk 2077 ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Benim tavsoyem hangi temayi seviyorsan onu al ben cy temasini tercih ederdim[zombili oyunlari sevmiyorum hic] fakat oyun buglu bitmemis gibi hala onu bil

emojesss

80+
dying light 1 i oynadıysan 2 yi alma nefret edersin şahsen ben iade ettim
Opera Anlık Görüntü_2022-10-27_114752_www.metacritic.com.png

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
oyunun sadece 3'te 1'i tamamlanmış
eğer sonunun belirsiz olmasını kastediyosan okey ama oyunun kalan kısmı gayet güzel. judy, panam vs. birbirlerinden habersiz olmaları çok saçma witcherdaki gibi yapılabilirdi bunları saymazsak gayet bütün bir oyun
dying light 1 i oynadıysan 2 yi alma nefret edersin şahsen ben iade ettim
Alıntıyı görüntüle
+9999999
Benim tavsoyem hangi temayi seviyorsan onu al ben cy temasini tercih ederdim[zombili oyunlari sevmiyorum hic] fakat oyun buglu bitmemis gibi hala onu bil
knk kaplamaların birbirine geçmesi ve arada olan araba bugları dışında oyun kıran bir bug yok ilk halinden çok farklı bir oyun şuanda

Keyfen

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
eğer sonunun belirsiz olmasını kastediyosan okey ama oyunun kalan kısmı gayet güzel. judy, panam vs. birbirlerinden habersiz olmaları çok saçma witcherdaki gibi yapılabilirdi bunları saymazsak gayet bütün bir oyun

+9999999

knk kaplamaların birbirine geçmesi ve arada olan araba bugları dışında oyun kıran bir bug yok ilk halinden çok farklı bir oyun şuanda

oyunun sonu belkide oyunun en iyi yaptığı şey, zaten rpg öğesi seçim yapma hazzını yaşatan tek şeyde o sonlarda gerçekleşiyor başka yerde bişi olmuyor.
aklıma gelen eksileri yazim - araç sürüşleri çok kötü - grafikler çok kötü -karakter animasyonları çok kötü, yani 3. sınıf bir oyun gibi bir şey bu, zaten. oyunu zora alıyosan diyorsunki belki az beyinleri olur düşmanların o da yok , mermi süngerlerine dönüşüyorlar sadece sıkıyosun.

TİTAN.

80+ Platinum
oyunun sonu belkide oyunun en iyi yaptığı şey, zaten rpg öğesi seçim yapma hazzını yaşatan tek şeyde o sonlarda gerçekleşiyor başka yerde bişi olmuyor.
aklıma gelen eksileri yazim - araç sürüşleri çok kötü - grafikler çok kötü -karakter animasyonları çok kötü, yani 3. sınıf bir oyun gibi bir şey bu, zaten. oyunu zora alıyosan diyorsunki belki az beyinleri olur düşmanların o da yok , mermi süngerlerine dönüşüyorlar sadece sıkıyosun.
Kanka dying light 2 nasıl olur peki bu saydıklarına nazaran ikisinide çok merak ediyorum ve evet bende 1 var ve memnun etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım cyberpunk alıcam

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cyberpunk

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,999
İsim
Hacı
Cyberpunk 2077 tavsiye ederim.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Dostlar ikisinden birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
cyberpunk u yorumları yüzünden oynamadım bişey demek istemiyorum o yüzden dl2 bitirmiş biri olarak dl2 yi tavsiye ederim oynanış olsun hikaye olsun çok güzel akıyo oynadığım oyunlar arasında en sevdiklerimden sana tavsiyem oyunu coop yani arkadaşlarınla beraber sakın oynama boku çıkıyo.

TİTAN.

80+ Platinum
cyberpunk u yorumları yüzünden oynamadım bişey demek istemiyorum o yüzden dl2 bitirmiş biri olarak dl2 yi tavsiye ederim oynanış olsun hikaye olsun çok güzel akıyo oynadığım oyunlar arasında en sevdiklerimden sana tavsiyem oyunu coop yani arkadaşlarınla beraber sakın oynama boku çıkıyo.
Kanka oyun hızlı akıyor mu ?
Bide craft sistemi 1 deki gibi mi ?

RawCore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Ateş
Dostlar ikisinden birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
ben 2 sinide oynadım hatta en sevdiğim oyunlardan biridir dying light
ancak bu karşılaştırmada kesinlikle cyberpunk seçerim

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Kanka oyun hızlı akıyor mu ?
Bide craft sistemi 1 deki gibi mi ?
knk 10 numara akıyo sadece oyun başında bi yerde git pazardakilere yardım et felan diyodu orası bi tık yavaş sonrası akıyo craft sistemi dl1 deki gibi değil silahları buluyosun yada satın alıyorsun, hiç silah craft etmedim ben zaten bol bol bulunuyo silah yükseltmeleri güzel istediğin özelliği takabiliyosun zehir, fırlatma, ateş, elektirik 3lü tanesini 1 silaha takabiliyosun silahın enderliğine göre değişi tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,646
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom