Cihangir
80+ Gold
cyberpunk güzel benceKanka sana ben sistemle alakalı bir şey demedim oyunlardan hangisi daha güzel diye sordum
Söyliyim 3060 ryzen 5 5600h 16gbram
cyberpunk güzel benceKanka sana ben sistemle alakalı bir şey demedim oyunlardan hangisi daha güzel diye sordum
Söyliyim 3060 ryzen 5 5600h 16gbram
Ben cyberpunk 2077 aldım ama hiç bana göre değilmiş ama +50 saat dying Light oynadım. Cyberpunk2077' yi RPG, gelecek seviyorsan alınabilir ama indirimde değil şu anDostlar ikisinden birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
kanka 2 mekan var oyunda 1. mekanda baya bi vakit geçirdik 1 hafta kadar hergün oynadım herşeyi yapa yapa zevkliydi. 2. mekana geçince sıkılmaya başlayıp bırakmıştım ama devam edicem bi ara , bence bakabilirsinKanka dying light 2 nasıl olur peki bu saydıklarına nazaran ikisinide çok merak ediyorum ve evet bende 1 var ve memnun etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım cyberpunk alıcam
1 nasıl memnun etmediKanka dying light 2 nasıl olur peki bu saydıklarına nazaran ikisinide çok merak ediyorum ve evet bende 1 var ve memnun etmedi
Kanka ne biliyim bana sıkıcı gelmişti hikaye filan faso fiso zaten dövüşler güzeldi ama craft sistemi beni bezdirmişti ua1 nasıl memnun etmedi