Dying light 2 vs Cyberpunk 2077 ?

Hocam ikisi çok farklı oyunlar ve herkes farklı görüşte olabilir. Burada iş size düşüyor. Ancak şahsen ben cyberpunk seçerdim. Oyunun çıkan yamalarıyla neredeyse sıfır sorunu kalmış. Pek çok yerli yabancı inceleme siteleri vs bu görüşte. Çıkışının kötü olmasına bakmadan alırdım.

İkisi de kaliteli oyun bence fiyatları da böyle oyunlar için baya uygun. Hangi tür daha çok ilginizi çekiyorsa onu alın. Cyberpunk 124 TL Dying Light 2 de eğer ilk oyunu öncen aldıysanız 174 TL almadıysanız 204 TL oluyor steam'de.

Dostlar ikisinden birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
Ben cyberpunk 2077 aldım ama hiç bana göre değilmiş ama +50 saat dying Light oynadım. Cyberpunk2077' yi RPG, gelecek seviyorsan alınabilir ama indirimde değil şu an

Dying Light 2 alırdım.

Kanka dying light 2 nasıl olur peki bu saydıklarına nazaran ikisinide çok merak ediyorum ve evet bende 1 var ve memnun etmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım cyberpunk alıcam
kanka 2 mekan var oyunda 1. mekanda baya bi vakit geçirdik 1 hafta kadar hergün oynadım herşeyi yapa yapa zevkliydi. 2. mekana geçince sıkılmaya başlayıp bırakmıştım ama devam edicem bi ara , bence bakabilirsin

Kesinlikle Cyberpunk. DL anca getir götürünü yapar.

DL 2'nin hikayesini hiç beğenmedim fakat ek görevlerinin baya sağlam olduğu söyleniyor. Cyberpunk'ı 2 kere bitirsemde hala severek oynuyorum. Ben Cyberpunk almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,490
Üyeler
189,624
Son üye
oflu61.5
Geri