Yok bu dying light'dan farklı bir oyun ama bedava. Herhalde sadece battle royale olan bir Dying Light.Bende dying light yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
alamazmıyım yani
Bu arada forumu bıraktım ama bedavayı görünce merak ettim.Dying Light'ın 12 kişilik battle royale modu. Dying Light olan herkese bedava. Yanlış anlamadıysam.
dying light sahibi olanlara bedavaymıs sanırım.Yok bu dying light'dan farklı bir oyun ama bedava. Herhalde sadece battle royale olan bir Dying Light.
Bu arada forumu bıraktım ama bedavayı görünce merak ettim.
Arkadaşlar oyun galiba sadece Dying Light sahiplerine özel.
Normal dying light sahipleri gidip siteden bad blood oyununu alabiliyor bedavayaBende normal Dying Light vardı, o yüzden anlayamadım sadece oyunun kendini alanlara mı özel. Steam incelemelerinde de gördüğüm herkesin hesabında normal Dying Light mevcut.
Bende yok ve ben alamadım. Sitesinde de sadece oyuna sahip olanlar alabiliyor yazıyor.Bende normal Dying Light vardı, o yüzden anlayamadım sadece oyunun kendini alanlara mı özel. Steam incelemelerinde de gördüğüm herkesin hesabında normal Dying Light mevcut.
Nedir bu devam oyunu felan mı?
Battle Royale oyunuymuş.Nedir bu devam oyunu felan mı?
Deneriz o halde, gerçi online modu vardı, battleroyal değişik olabilir.Battle Royale oyunuymuş.