Days Gone, Her Türlü Alır Diğerini Pek Sevemedim Açık Dünyası Ve Oynanışı Benim İçin Daha Ketifliydi.Soru başlıkta sizce hangisi? -okunuşu göre "mi" ekine çekim yaptım- fiyata bakmayın fiyat önemsiz
Fiyat farkından dolayı Dying Light derim. Hatta sadece fiyat farkı değil, oynanış ve hikayeden dolayı da bana göre Dying Light önde.Soru başlıkta sizce hangisi? -okunuşu göre "mi" ekine çekim yaptım- fiyata bakmayın fiyat önemsiz
sAdEcEpArKuRyApIyOnÇöPoYuNFiyat farkından dolayı Dying Light derim. Hatta sadece fiyat farkı değil, oynanış ve hikayeden dolayı da bana göre Dying Light önde.
Sadece parkuru bile neredeyse hiçbir oyunda yok.sAdEcEpArKuRyApIyOnÇöPoYuN
abi sen beni banlatmaya calısıyonSadece parkuru bile neredeyse hiçbir oyunda yok.
Bu arada bozuk Türkçe den raporladım inş uyarı yersin![]()
Aynen öyle. The Following de var. O da oyunun süresini bayağı uzatıyor.abi sen beni banlatmaya calısıyon
4 kere bile bitirebileceğim oyun çok güzel ama hikayesi biraz kısa 13 saatte bitirdim oyunu sadece ana görevleri yaptım
birde tek sarmıyor 2-3-4 kişi çok sarıyor
ben tek başıma oynadım ilk başı çok eğlendiğim söylenemez sonra 3 kişi girdik çok daha fazla eğlendikAynen öyle. The Following de var. O da oyunun süresini bayağı uzatıyor.
Oyun kendi başına olsun, başka kişilerle olsun her türlü sarıyor.
Papci.Soru başlıkta sizce hangisi? -okunuşu göre "mi" ekine çekim yaptım- fiyata bakmayın fiyat önemsiz