Dying Light: The Beast alınır mı?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,282
Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum.

Aklımda da Black Myth Wukong ve Dying Light The Beast var. Sizce hangisi alınır?

Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum.

Aklımda da Black Myth Wukong ve Dying Light The Beast var. Sizce hangisi alınır?
ikisi de alınır tamamen farklı oyunlar açık dünya zombi kesmece istiyorsan dl kanser olup boss kesmek istiyorsan wukong.

dying light the beast

ikisi de alınır tamamen farklı oyunlar açık dünya zombi kesmece istiyorsan dl kanser olup boss kesmek istiyorsan wukong.
DL alıp almama konusunda şüphelerim var. DL The Beat'in DL1 ve DL2'nin aynısı olduğunu söylüyorlar. Çok az yenilikler olduğu söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok inmez max %20 iner steamde alıcaksan epicden al cashback ve %20 denk gelirse
Para steam'de hocam. En son yaz indirimlerinde 48 dolara düşmüş. 40-45 seviyesine düşerse alırım.

DL alıp almama konusunda şüphelerim var. DL The Beat'in DL1 ve DL2'nin aynısı olduğunu söylüyorlar. Çok az yenilikler olduğu söyleniyor.
aynısı değil çok daha iyi DL1-2 seviyorsan beasti her türlü seversin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Para steam'de hocam. En son yaz indirimlerinde 48 dolara düşmüş. 40-45 seviyesine düşerse alırım.
Maddi durumunu zorlayacaksa paylaşımlı hesap ile deneyebilirsin. O şekilde karar vermen de kolaylaşabilir.

aynısı değil çok daha iyi DL1-2 seviyorsan beasti her türlü seversin.
1 ve 2'de oynadım aslında. İnsanlar 45 dolar etmeyeceğini bir dlc'den farklı olmadığını söylediği için şüpheyle yaklaşıyorum.

Maddi durumunu zorlayacaksa paylaşımlı hesap ile deneyebilirsin. O şekilde karar vermen de kolaylaşabilir.
Zaten para Steam hesabımda hocam. Başka bir yere harcayamam o parayı. Steam koleksiyonumu da büyütmek istediğimden verdiğim para gözüme gelmiyor.

he o zaman olur benim tercihim dediğim gibi wukong boşuna para verme dying beast e zaten dl 1 araba vs vardı hook var çok bi espirisi yok hikaye desen tırt hele sonu evlere şenlik :kekw:

he o zaman olur benim tercihim dediğim gibi wukong boşuna para verme dying beast e zaten dl 1 araba vs vardı hook var çok bi espirisi yok hikaye desen tırt hele sonu evlere şenlik :kekw:
Bilemiyorum valla. Siz alma diyorsunuz, al parasını hak ediyor diyen de çok kişi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri