E-sim ile iPhone 12 mini almak mantıklı mı?

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
855
Arkadaşımda kaçak iPhone 12 mini var. 9000 TL’ye satmak istiyor. Ben de 12 mini düşünüyordum. 8,5 ay daha açık. E-sim ile açılır dedi. Kapandığı zaman açmak kolay mı? Almak mantıklı olur mu?

Her yıl sadece 8 ay kullanabiliyorsun. Yılın kalan 4 ayı cihaz sim kartını görmüyor. Böyle kullanacaksan alınır.

Kayıt yaptırmak pahalı mı?

Kayıt yaptırmak pahalı mı?
android gibi yasal olmayan kayıt olmuyor iphonelarda 2. bir telefonun olacak 4 ay onunla görüşme yapacaksın kalan 8 ay iphone ile devam en iyi yöntem bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

android gibi yasal olmayan kayıt olmuyor iphonelarda 2. bir telefonun olacak 4 ay onunla görüşme yapacaksın kalan 8 ay iphone ile devam en iyi yöntem bu.
bu iş için eski iphone 5-6 falan seçiyorlar iki telefonda da bilgileri senkronize olsun diye.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu iş için eski iphone 5-6 falan seçiyorlar iki telefonda da bilgileri senkronize olsun diye.
şu an iPhone 7 kullanıyorum. Bunu kullanarak kalıcı olarak açamaz mıyım?

şu an iPhone 7 kullanıyorum. Bunu kullanarak kalıcı olarak açamaz mıyım?
hayır açamazsınız. 8 ay yeni telefonu 4 ay iphone 7yi kullanırsınız. 4 ay boyunca aramaları 7 den yaparsınız interneti 7 den hotspotla açıp 12 miniden kullanırsınız. kalıcı açmanın tek yöntemi 20 bin verip kayıt yaptırmak.

Geri