E sınavdan kaldım ehliyet

Şimdi bi daha ne zaman oluyor e sınav
IMG_20240730_230537.jpg

(Bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum dostum gittiğin kursa sor ve tam tarih al)

Ehliyet 2 puanla kaldım ** sinirim bozuldu soruları yapıyordum internetten geçiyordum
Hocam e-sınavdan kalmak zor iş. Helal olsun. Ben geçen sene hiç çalışmadan girdim. Arabanın a'sından da anlamam, o kadar bilgisizim. Fakat sorulara mantıklı bir şekilde bakınca oluyor. Geçmiş olsun.

beyler konuyu görünce kaç aldığımı merak ettim hatırlamaya çalışıyorum nereden bakılıyordu?

ben 10 dk da bitirmiştim polisler koluma girmişti tutanak tutmak için abi bitirdim dedim kopya için çıktın sandık dediler hocada kardeş kiostan bak bakayım geçtinmi dedi geçmişim abi diyince üstümü aradılar ** 98 almıştım polisler 1 saat ayakta sorgu yaptı kulak içime kadar baktılar fenerle amınyum

ben 10 dk da bitirmiştim polisler koluma girmişti tutanak tutmak için abi bitirdim dedim kopya için çıktın sandık dediler hocada kardeş kiostan bak bakayım geçtinmi dedi geçmişim abi diyince üstümü aradılar ** 98 almıştım polisler 1 saat ayakta sorgu yaptı kulak içime kadar baktılar fenerle amınyum
10 dk da 50 soruyu ne ara çözdün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

(Bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum dostum gittiğin kursa sor ve tam tarih al)
15 gün sonra diyor 15 gün sonra tarihi erken verir mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,271
Üyeler
197,420
Son üye
halil9275
Geri