Neler Yeni

E-sporcu oldum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
IMG_20220605_195315.jpg

TİTAN.

80+ Platinum
Helal olsun dostum çok doğru söylemişsin
1 sene önce Aimim nasıl? adı altında bir konu açmıştım. E-spor mu yoksa okul mu diye sormuştum. Bir çok kişi e-sporcu olamayacağımı, zor olduğunu söylemişti. 1 sene geçti ve ben bugün profesyonel bir takımın bünyesi altında oynuyorum hem de okumaya devam ederek. Mesele kötü yorumlara kulak asmadan uğraşıp istediğini elde etmeye çalışmaktan geçiyor. 1 sene öncekiyle şu an ki aimim arasındaki farkı görmek isteyenler için yeni yaptığım videoyu bırakıyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Clem

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
E-sporu takip eden, içerik üreten bir insan olarak
E-sporda okulu bırakıp tutunamayanların sayısı bir hayli fazla insanlar kendilerine göre doğru söylemişler.
Sen burada okulu okuyup garanti olmasa bile e-spor yerine garanti bir yönü seçebilirdin ülkemizde okumaya göre daha riskli olan e-spor sektörünü seçiyorsun ve bir takıma giriyorsun helal olsun.
Dostum takım DA bile olsa sektör çok kötü, bir basamak olarak kullanıp EU'ya geç çünkü burası Türkiye 1 mapde 40 vur diğerinde 20 o takım kaybediyorsa yine kovuluyorsun.
Dikkat et kendine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
1 sene önce Aimim nasıl? adı altında bir konu açmıştım. E-spor mu yoksa okul mu diye sormuştum. Bir çok kişi e-sporcu olamayacağımı, zor olduğunu söylemişti. 1 sene geçti ve ben bugün profesyonel bir takımın bünyesi altında oynuyorum hem de okumaya devam ederek. Mesele kötü yorumlara kulak asmadan uğraşıp istediğini elde etmeye çalışmaktan geçiyor. 1 sene öncekiyle şu an ki aimim arasındaki farkı görmek isteyenler için yeni yaptığım videoyu bırakıyorum.

hayırlı olsun başarılarınız devam etsin umarım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Clem

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Valorant pek oynamamış olsamda hedeflerde başarılı olmak güzel benimde hedeflerim var aileme rağmen bakalim
arkadaş sürekli valorant oynadığı için oyuncu olması çok normal birden fazla oyun oynayan kişi içindir zordur bu arkadaş normal bi şekilde zaman geçirerek sabit oyun üzerinde gelişmesi çok normal.

Bergee

80+ Silver
Hocam benimde rank dia-plat arası gidip geliyorum aimim bazen şaşırıyor çok fazla oynayamıyorum oyunu. Aimlab tarzı şeyler kullanıyor musunuz maçlar öncesi falan? Yada bir list'iniz falan var mı şunlar şunlar yapılacak dediğiniz?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
oyun hassasiyet ayarlarını atar mısın zatmet olmazsa

The Batman

80+ Silver
arkadaş sürekli valorant oynadığı için oyuncu olması çok normal birden fazla oyun oynayan kişi içindir zordur bu arkadaş normal bi şekilde zaman geçirerek sabit oyun üzerinde gelişmesi çok normal.
Bende 2013 ten beri LoL oynuyorum 30-40 fps arası son zamanlarda 60 bakalım PC alinca napcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,738
Üyeler
164,726
Son üye
halilsbdhdbhd
Top Bottom