Neler Yeni

E-sporcu oldum

Clem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk Berber
1 sene önce Aimim nasıl? adı altında bir konu açmıştım. E-spor mu yoksa okul mu diye sormuştum. Bir çok kişi e-sporcu olamayacağımı, zor olduğunu söylemişti. 1 sene geçti ve ben bugün profesyonel bir takımın bünyesi altında oynuyorum hem de okumaya devam ederek. Mesele kötü yorumlara kulak asmadan uğraşıp istediğini elde etmeye çalışmaktan geçiyor. 1 sene öncekiyle şu an ki aimim arasındaki farkı görmek isteyenler için yeni yaptığım videoyu bırakıyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1 sene önce Aimim nasıl? adı altında bir konu açmıştım. E-spor mu yoksa okul mu diye sormuştum. Bir çok kişi e-sporcu olamayacağımı, zor olduğunu söylemişti. 1 sene geçti ve ben bugün profesyonel bir takımın bünyesi altında oynuyorum hem de okumaya devam ederek. Mesele kötü yorumlara kulak asmadan uğraşıp istediğini elde etmeye çalışmaktan geçiyor. 1 sene öncekiyle şu an ki aimim arasındaki farkı görmek isteyenler için yeni yaptığım videoyu bırakıyorum.

helal olsun hocam elinize sağlık

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
hocam sens dpı kaç?

Kadir_1987

80+ Silver

Başarılar kardeşim.
Hangi dal da olursa olsun.
Başaranı görünce canı gönülden tebrik ederim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Clem

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Tebrik ederim kardeşim.Başarılarının devamını dilerim.

Top Bottom