E-Sporcular Neden İntel Kullanıyor

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
Selamlar herkese bir sorum olucaktı
Esporcular neden intel işlemci kullanıyor fps testlerine baktığımızda ryzen gerçekten iyi ama esporcular intel aşkından vazgeçmiyor araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

İntel genelde e-spor takımlarına sponsor oluyor o nedenle olabilir. Sponsorluktan Kastımda bazılarına indirimli veriyor bazılarına direk ekipman desteği sunuyor.

Selamlar herkese bir sorum olucaktı
Esporcular neden intel işlemci kullanıyor fps testlerine baktığımızda ryzen gerçekten iyi ama esporcular intel aşkından vazgeçmiyor araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorluk değilmi?

Bazı karşılaşmalarda AMD'de görürsün ama intel'in reklam politikası bu tarz turnuvalarda belli oluyor.

sponsorlukla alakalı özellikle csde en büyük turnuvalardan biri esl turnuvası sponsoru da intel o yüzden oynanılan yerdeki bilgisayarlarda sponsorlara göre ayarlanıyor örneğin

hep sponsorluk

Sponsorlukla alakalı, PC deki termal macundan kullandıı mouse a kadar her şeyleri sponsorluk kendileri almyor.

Intel işlemciler az ısınıyor o yüzden olabilir. Ve daha stabil çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gülüyorsunuz çok mu komik.
Evet komik, çünkü yalan bilgi veriyorsun. Sırf gıcıklık olsun diyede bana gülme emojisi atmışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri