teknik servis aman düşman .... ben bir doa belgesi almak için 5 ay uğraştım iş bilmezler çok piyasadaBana doa belgesi getir diyor teknik servis biz desteği kestik diyor hyperx'e (HP) TEKNİK SERVİS şanslısın sen demekki
teknik servis aman düşman .... ben bir doa belgesi almak için 5 ay uğraştım iş bilmezler çok piyasadaBana doa belgesi getir diyor teknik servis biz desteği kestik diyor hyperx'e (HP) TEKNİK SERVİS şanslısın sen demekki
Ben belli başlı yolla hallediyordum amazonda o yoluda kapattılar yawteknik servis aman düşman .... ben bir doa belgesi almak için 5 ay uğraştım iş bilmezler çok piyasada
Şansıma .....O senın şansına.4kg royal canin kedi maması aldım patlak çıktı.Para iadesi yapıp ürün sizde kalıp imha edebilrsinz dediler.Tabi ki etmedim sokak kedilerine dağıttım.
Ne zaman aldınız o sistem bitmedi mi amazondaO senın şansına.4kg royal canin kedi maması aldım patlak çıktı.Para iadesi yapıp ürün sizde kalıp imha edebilrsinz dediler.Tabi ki etmedim sokak kedilerine dağıttım.
dogrusu bu. Kanunen verılen hak. Sen ıstıhdam yap karınla ısını buyut ben de vergı almayayım dıyor.Bu olaylarda farklı bir durum var sanırım. Teslada 1 kuruş vergi vermiyormuş. Sanırım yatırım vs. yaptıklarında vergiden düşülüyor.
Cizlayip bahane bulmasa tr gümrükcusunde takılmaz pandemide PTT kargo eleman olmamasi ve içerdeki ürünleri rüşvet ve yemek karşılığında verdiğini müdürlerinden teslim almak için kağıt çıkarmama rağmen ürün ana dağıtım merkezine gitmeme rağmen görmeme rağmen yok veremem bura karisik diyip vergisini ödedim ürünü geri gönderildiler veya çaldılar.Hocam Daha Yeni Amazon GE Satıcısından Ryzen 5 - 5600X Almıştım
Gümrüğe Takılmaz Değil Mi ?
Cok olmadi maks 3 aydir diye hatieliyorumNe zaman aldınız o sistem bitmedi mi amazonda