Bedava kesinlikle değer.370TL değer mi?
alınmaz mı oyun içinOyun için almayı düşünüyorsanız bence almayın 125Hz veya 250Hz yazıyor.
250Hz yazıyor 1000Hz olsaydı düşünülebilirdi. Gecikme fazlaca hissedilir bana kalırsa.alınmaz mı oyun için
Mouse değil bu hissedileceğini hiç sanmıyorum bu fiyata bulmuşken kaçırmak saçma olur250Hz yazıyor 1000Hz olsaydı düşünülebilirdi. Gecikme fazlaca hissedilir bana kalırsa.
klavyenin markası redragon mu yok e yooso mu onu anlamadım, şuan kullandığım klavye redragon ve 2 kere basıyor falan satıcı firmayla da iletişime geçilmiyor daha 2 ay önce aldım yine onun gibi bişey olsun istemem redragona soğuk yaklaşıyorum o yüzdenBedava kesinlikle değer.
Linkteki kast ettiğim şey mouse zaten . Klavye 1000 Hz oyun için yani.Mouse değil bu hissedileceğini hiç sanmıyorum bu fiyata bulmuşken kaçırmak saçma olur
Kullandığınız klavyenin switchleri Outume ise gayet normal ama E Yooso Redragon'un alt markası ve kullandığı switchler Huano yani orta seviye bir switch Outume switchlerden daha iyi.klavyenin markası redragon mu yok e yooso mu onu anlamadım, şuan kullandığım klavye redragon ve 2 kere basıyor falan satıcı firmayla da iletişime geçilmiyor daha 2 ay önce aldım yine onun gibi bişey olsun istemem redragona soğuk yaklaşıyorum o yüzden