Battleye sistemde bir şey yakalayıp seni banlamış olabilirHiçbir şey yapmadan PC açıp FC 26 girecekken birden hesabınız banlandı dedi itiraz ettim lakin anlamadım ne alaka?
Hile diyor daha PC'yi dün aldım ne hilesi onu da anlayamadım...
tamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mıBattleye sistemde bir şey yakalayıp seni banlamış olabilir
yüksek ihtimal warp yüzündentamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mı
Var tabi hile warpı yakalamış olabilirtamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mı
Warp ile discord gireceğine goodbyedpi kullansın arkadaşın en azından ping sorunu yaşamaz ayrıca warp yapar interneti etkilediği için hileden sayılabilirwarp yapmaz arkadaşım warp ile diskord girip fifa girebiliyor. (en son warp kullanıyordu)
warp ile karşı tarafın pingini nasıl çıkaracak iki kişi de ortak ea'in sunucusuna bağlanıyor kendi pingini çıkartabilir sadece onu da farklı vpn ile yapabilir warp ile yapamazWarpla ping çıkarıp maçı iptal ettirebilirsin buda bir hile![]()