- Reaksiyon skoru
- 9,673
kaba etle yapılır.
Hocam evet hedefim 10k idi. Ama komşumuz yazın bana bir iş teklifinde bulunmuştu. Bilgi işlem elemanı olarak komşumuzun şirketinde çalışacağım bir yandanda açıktan ybs okurum.10k hedefin vardı galiba dershane falan da yazılmıştın karıştırmışta olabilirim 200k çok rahat yapılır
Ybs ne bilmiyorum ama açıktan iş bulabileceğini sanmıyorum komşuya güvenme yarın çıkartsa kime ne diyeceksin ben olsam ders çalışırım yapabilirsem yanında da işi götürürümHocam evet hedefim 10k idi. Ama komşumuz yazın bana bir iş teklifinde bulunmuştu. Bilgi işlem elemanı olarak komşumuzun şirketinde çalışacağım bir yandanda açıktan ybs okurum.
Haklısınız hocam ama komşumuz öyle bir insan değil gibi. Bana işe alması için 3 tane kural koydu şartlarıını yerine getirirsem işe alacak.Ybs ne bilmiyorum ama açıktan iş bulabileceğini sanmıyorum komşuya güvenme yarın çıkartsa kime ne diyeceksin ben olsam ders çalışırım yapabilirsem yanında da işi götürürüm
Beklemediğin kişiler yapar zaten ne kuralı sunduHaklısınız hocam ama komşumuz öyle bir insan değil gibi. Bana işe alması için 3 tane kural koydu şartlarıını yerine getirirsem işe alacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Rulep
pazarlığa oturalım mıHocam bende dehb dikkat dağınıklığı bozukluğu var 1,5 saat ile hallolmaz mı?
Ben aslında orda ortalama bir şey söyledim sende 1,5 saat filan deyince pazarlık mı yapacaz anlamında, şunu da unutma çalışmazsan 200bin değil ilk 500bini bile göremezsin. İyi çalışmalar.